2789
عنوان

واقعا چرا

97 بازدید | 11 پست

یه دوست دارم بهش گفتم یه رگم عربه عرب ایران نه 

بهتره بگم سه رگه ام اهل ایران و دوتا کشورای عربی

بهش گفتم و الان هی میگه تو عربی اصلا ایران نیستی از اینجور حرفا ... همش همین میگه من سه رگم بخدا بعدش گفتن شما خواهرین چون ماسک زدیم شبیه هم دیده میشدیم بعد بهش گفتم چرا میگن خواهریم گفت خدانکنه خواهر یه عرب باشم واقعا چرا حسودیش میشه حسادت؟ چرا؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

همچین ادمی باید بلاک کنی اتفاقا من دوست عرب داشتم خیلی مهربون و با محبت هستن

بنظزت حسودیش میشه که همچین میگه؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره معلوم بنظرم باهاش قطع رابطه کن از این ادم برات رفیق در نمیاد

میدونم... ما فقد تو دانشگاه دوستیم بیرون هیچ ارتباطی نداریم مرسی تازه بجز این کل ایرانیا به عربا توهیین میکنن انگاری ما کشتیمشون

اهمیت نده منم خیلی دیدم حسادت میکنن

همش ایرانی ها حسودن من به عرب بودنم افتخار میکنم (:

اهل قطر دبی و ایرانم دوستت اهل کجا بود؟ 

همش ایرانی ها حسودن من به عرب بودنم افتخار میکنم (:اهل قطر دبی و ایرانم دوستت اهل کجا بود؟

ی استاد داریم ، دقیقا از جلسه اول به هر بهونه ای به عربا توهین میکنه ، احساس میکنم خاطره بد داره ازشون خخخ😅 ولش گلم تو به خودت نگیر 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

ی استاد داریم ، دقیقا از جلسه اول به هر بهونه ای به عربا توهین میکنه ، احساس میکنم خاطره بد داره ازش ...

ما عربا کاری به ایرانیا نداریم کلا تو زندگی خودمونیم البته خودم ایرانم سه رگم بی دلیل فوش بد بیرا میگن ایرانی ها بدون هیچ دلیلی میدونی چشونه؟ فشاری ان حسودن کسی که به یکی فوش توهیین هرکاری کنه حسوده استادت هم حسودیش میشده 

دوست من اهل بوشهر بود

فکر کردم اهل عرب خارج

ما عربا کاری به ایرانیا نداریم کلا تو زندگی خودمونیم البته خودم ایرانم سه رگم بی دلیل فوش بد بیرا می ...

من خودم با عربا حرف زدم و کلا تو زندگی خودشونن کاری به هیچکی ندارن این ایرانی ها از حسادت فشاری فوش میدن