خانما من از اول ازدواج شاغل بودم الان چندوقته مرخصی ام و نمیرم. پولای خودم تو کارتم ته کشیده اونروز به شوهرم گفتم پانصد بزن واسم گفت هروقت بنا زنگ میزنه تو هم پول میخوای منم خیلی حرصم گرفت چون کلا من همیشه پول آرایشگاه یا مانتویاهرچیزی رل خودم میدادم درامدشم بد نیست ولی چون با برادراش شریکه در حال خونه ساختن میگه دستم تو خرجه. چند وقت پیش دیدم به حساب زنداداشم و داداشش پول ریخته بود بهش گفتم گفت قرض دادم حالا واسه پونصد تومن دعوا راه افتاد منم کلی بهش چیز گفتم اونم کلی دعوام کرد پونصد تومن که داده بود را برگردوندم به حسابش ولی زورم گرفته شما که شاغلین یا خونه دار از شوهراشون پول نمیگیرین اون میگه چون خرجا و چیزای تو خونه را خودم میگیرم دیگه پول واسه چی میخوای. خیلی ناراحتم. ولی بخاطر بچم نمیخوام دعوا راه بندازم. میخوام یه بار جلو داداشش بگم این فقط پولاش واسه شماست به من پول نمیده....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.