منم دست تنها بودم سخت بود ولی گذشت الان راحتیمه......سختیش دو سال اوله فاصله سنی زیاد از دو دنیای متفاوتن و اصلا همو درک نمیکنن یکی از آشناهامون اولیش ۷سالشه دومی ۲ سال یکسره میره سراغ کتاب دفترهای بزرگه پاره و خط خطی میکنه اصلا هم بازی هم نیستن مساله هاشون زیاده
درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯
آره اونم دردسراش زیاده ولی میدونی من میگم هنوز بدنم از اون بارداری استراحت نکرده دوباره از اول همون ...
پس من چی بگم که یکساله بود دومی رو باردار شدم؟؟باید به خودت برسی از همه گروه های غذایی استفاده کنی مخصوصا کلسیم بدنت رو حتما تامین کن که دندونهات به فنا نرن.....
من پسرم ۲ سالش بود ک فهمیدم باردارم سریعا سقطش کردم چون بچم کوچیک بود و اصلا تو شرایطی نبودم ک دومی بیارم ب خاطر اینکارمم عذاب وجدان داشتم ولی خب چ میشه کرد بچم کوچیک بود و خودمم جوانم هنوز نمیتونپ هی پاسوز بچه بشم