2777
2789
عنوان

به شوهرم نگه

242 بازدید | 16 پست

از همسایه مون وسایل خریدم بعد یه کوچولو باهاش گفتیم خندیدیم  نره به شوهرم بگه 

شوهرمم چند بار بهم گفته از اون چیزی نگیرم نمیدونم چرا 

ولی خودش میره میگیره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شاید دلیل تاکید شوهرت همین بوده که طرف آدم راحتیه و شوهرت دوست نداره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شوهرم خودش با زنایه غریبه میگه میخنده من کردنی ناراحت میشه

تو سرسنگین باش و در مقابل این سرسنگین بودنت پیش مردا همیشه ازش انتظار داشته باش 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
تو سرسنگین باش و در مقابل این سرسنگین بودنت پیش مردا همیشه ازش انتظار داشته باش

اونقدر سرسنگین بودم قدرمو ندوسنت بدتر با خیال راحت به هیز بازیش ادامه داد الان تغییر رویه دادم 

خودت به شوهرت بگو رفتم از فلانی فلان چیزو خریدم نهایت میخواد یذره غر بزنه سرت ولی اگه تو نگی اون بگه علاوه بر غر و دعوا و .... اعتمادشم بهت از دست میده 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
اونقدر سرسنگین بودم قدرمو ندوسنت بدتر با خیال راحت به هیز بازیش ادامه داد الان تغییر رویه دادم

شاید اون زمان راحت حرفشو بهت می‌گفته اما تو نمیگفتی 

از وقتی تغییر رویه دادم روم خییلی حساس شده

تا حدی متوجه میشم چی میگی 

چون خودم هم تجربه کردم

اما تنهایی با کسی بگو بخند نکن 

کنارش که هستی ساکت نباش 

بذار بدونه زیاد خجالتی نیستی