2777
2789

همه دور و بری هام ازدواج کردن یا دارن ازدووج میکنن ولی قسمت من نمیشه 

فک میکردم درس بخونم بهترین ازدواجو میکنم ولی اشتباه میکردم

وقتی خدا واست نخواد هیچ اتفاقی تو زندگیت نمیفته

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ازدواج هیچی نیست فقط از بیرون قشنگه .

گوه تو هر چی مرده 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

ازدواجای الان ذوقیم نداره 

امسال از هر ۲ازدواج یکیش طلاق شده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

به موقعش اتفاق می افته ببین اصلا زندگیتو با بقیه مقایسه نکن.

منم هی خونواده و دور و بری هام گفتن همه ازدواج کردن تو چرا عرضه نداری و ...منم ازدواج کردم فک کردم ازدواج کنم تمومه دیگه

الان همه فکر و ذکرم اینا همه بچه دار شدن من نه ...و حس بی عرضگی دارم

ببین مقایسه نکن ما همیشه از یک تعداد آدم ها عقبتریم

و از یک تعداد جلوتر

مهم فقط خودتی

امیدوارم خوشبخت بشی 

ناراحت نباش که بعدا پشیمون میشی خدا بزرگه 

خیلی 

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

تو ازدواج هیچی نیست فقط از بیرون قشنگه .گوه تو هر چی مرده

تنهایی که اذیت می‌کنه اینکه همه یه همراه و فرزند دارن بعد آدم تنها باشه خیلی اذیت کننده اس هر چقدرم آدم تلاش کنه مستقل باشه وقتش با دوستاش باشه و... تهش تنهایی فشار میاره