2777
2789
معمولا اول برج یا اخر برج چون اعتبار میاد مثلا چند پرونده باهم واریز مکنند

خیلی تو نی نی سایت گفتن که خیلی طول میکشه عمع شوهرم گرفت یه ماه طول کشید تا دادن پول رو درسته مال اون 90تومن بود مال ما 40تومن هس اونم با کارمزداومده شده 33

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بچه اول نمیدونم فک نکنم پسرمن یک سالش تمومشد اقدام کردیم ندادن زیاد نکن سروقت بدن کافیه😂😂

من برا بچه اولم نگرفتم الانم ماه اخر بارداری امه چقدر طول کشید ب اسمت دربیاد 

ضامن یکیه یا دوتا

خیلی تو نی نی سایت گفتن که خیلی طول میکشه عمع شوهرم گرفت یه ماه طول کشید تا دادن پول رو درسته مال او ...

نهایت پانزده روز طول می‌کشه اگه نداد پیگیری کن مال جاری منو ندادن پیگری که کرد فهمید یکی از ضامن ها چک ثبت نکرد 

من برا بچه اولم نگرفتم الانم ماه اخر بارداری امه چقدر طول کشید ب اسمت دربیاد ضامن یکیه یا دوتا

ضامن یدونه ازمون خواستن بعد ثبتش دوروز دیگه کاراشو انحام دادیم به نظرم از دفترخدمات انحام بدی زودتر اوکی میشه با گوشی طول میکشه 

نهایت پانزده روز طول می‌کشه اگه نداد پیگیری کن مال جاری منو ندادن پیگری که کرد فهمید یکی از ضامن ها ...

چند تا ضامن خواستن مگه مال ما یدونه ضامن خواست همه کاراشوحل کردیم فردا میخوام برم بانک