2777
2789

واقعا ببخشید دارم چیزی که ذهنم رو درگیر کرده میگم 

من تو زندگیم و اطرافیانم و مخاطب هام همینطور که آدم از خودم بالاتر هست از خودم ضعیف تر هم خیلی هست مثلا دختر های   همسایه هامون دوستام اکثرا ،خاله هام....اینا از خودم ضعیف ترن

چند ساله عقد کردم چهره به شدت خوشگلی دارم پز نمی‌دم فقط می‌خوام حرف بزنم🫠

زیبایی خیلی زیاد دارم نامزدم وضع مالیش در حد یه خونه خیلی آنچنانی نما دوتا خونه دیگه ماشین ،چندین زمین و باغ و اینا داره، چهره خوب اخلاق خوب مهربون ،حدود دوهزار تا فالور دارم اکثرا همشهری های خودم هستن روزمرگی میزارم هم اونجا هم واتساپ حدود ۲۰۰ نفر استوری هامو میبینن، یه عده ای توی اینستا گرام تا من یه چیزی استوری کردم فورا اونا هم استوری میکنن😂😂😅و جدیدا یه موفقیتی بدست آوردم که نمیخوام بگم شناسایی بشم

حس میکنم بهم حسودی میکنن😑☹️☹️مخصوصا اونایی که تا یه خوردنی مسافرتی چیزی میذارم فوری میذارن و هم‌چنین نزدیکای خودم چون رفتاراشون باهام یجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین به نظرم به خودت حسادت نمیکنن به شوهرت حسودی میکنن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

علت اینکه زندگیت رو در معرض نمایش میذاری چیه ؟

وقتی میدونی حسودی   میکنن بهترین کار اینه که بی سر و صدا کارهات رو انجام بدی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بنظرم خودتون باعث می‌شید ...

با همین روزمرگی ها همه از زندگیتون و کاراتون مطلع میشن خودآگاه یا نا خودآگاه درمعرض حسد و چشم زخم قرار میگیرید 

همین که اینجا هم از دارایی تون تعریف میکنید احتمالا عادتتونه و جلوی فامیل هم بیان میکنید و به سادگی چشمتون میزنن