2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست

عزیزم تا اینجاش که برخورد شما کاملا از روی منطق و تعقل بوده.هیچ خطایی از جانب شما و خانوادت سر نزده ازین به بعدشم همینطور عاقلانه و محترمانه پیش برید مابقی مسایلو بسپارید دست خدا...والا آدم میمونه چی بگه.بیشتر به نظر میاد چشم خورده باشید یا یه امتحان الهی باشه.. خیلی از کار خدا نمیشه سر دراورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا اینجاش که برخورد شما کاملا از روی منطق و تعقل بوده.هیچ خطایی از جانب شما و خانوادت سر نزده ...

سلام عزیزم.والله من جز احترام کاری در حقشون نکردم خدا شاهده خودش.ولی اینانمیدونم چرا دائم دنبال اذیت کردن من هستن

سلام بوژان جان ایشالا که همیشه به مرادت بشه عزیزم.ناراحت شدم که انقدر به هم ریختی.خودتو نباز اینو بدون که تو و اعصابت از همه چیز مهمترین.درسته که ناراحتی واقعا بهت حق میدم ولی نزار تمام وقت روزتو فکرتو بگیرن.هر جور شده سر خودتو گرم کن.تو دلت بگو برن به درک زندگی شخص من ماله خودمه حتی از شوهرمم جداست.وقتتو پر کن.کار خونه.کتاب.فیلم.ورزش نمیدونم هر چی علاقه داری

سلام آبجی زنده باشی.بد نیست کاری به کار هم نداریم چون منم دلم شکسته

وضعیت خوبی نیست خانمی

ببین میتونی یه جور این سردی رو کنار بزنی

حداقل بخاطر  خودت که غریب هستی 

و این که حتما یه سر گرمی برای خودت بیزون از خونه فراهم کن مثلا باشگاه یا کلاسی چیزی این طور بمونه افسردگی میگیری

وضعیت خوبی نیست خانمی ببین میتونی یه جور این سردی رو کنار بزنی حداقل بخاطر  خودت که غریب هستی ...

آبجی توهمین فکر بودم هرچی این یکسال خودمو ندید گرفتم و فقط به شوهرم خدمت کردم کسی قدر ندونست حالا دیگ میخوام برای خودمم وقت بذارم برم باشگاه

سلام بوژان جان ایشالا که همیشه به مرادت بشه عزیزم.ناراحت شدم که انقدر به هم ریختی.خودتو نباز اینو بد ...

زنده باشی آبجی.الهی خیر سر راه خودت بیاد عزیزم.یه چیزایی دست خودم آدم نیست.میگم برم باشگاه ولی نمیدونم چرا نمیتونم فعلا مجله جدول حل میکنم اونم انقدر ذهنم درگیره ک فقط چشمش به صفحه س.بعضی وقت ها آدم ها یه جوری خودشون رو بهت نشون میدن که همه وجودت میره تو کما.نمیدونم چقدر قراره بگذره تا حالم خوب بشه ولی قطعا دیگه نمیتونم مثل قبل با شوهرم صادق و مهربون باشم چون اون تو شهر غریب حامی من نشد و چسبید به حرف های مادرش

ممنون ابجی.نیاز دارم به دعای شما

عزیزم میتونی بری بیرون. حتی تماشای بازار و مردم یکم حالتو بهتر میکنه. البته اگه شوهرت بهت مشکوک نمیشه. وقتی سر کاره برو جاهای دیدنی همدان قدم بزن. امیدوارم حال دلت بهتر بشه 💖