2777
2789
عنوان

بووژانم

| مشاهده متن کامل بحث + 8868 بازدید | 218 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم.اومدن تهمت های بدی بهم زدن گفتن تو اصلا زن نیستی و حتی یکیشون بهم یه فوش بد داد.بدجور دلم شک ...

واي بوژان نكنه آشناست

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است

یعنی اصلا صحبت های برادرت هیچ فایده ای نداشت؟

عجب آدمیه شوهرت، یعنی همه کاراش واسه پوله؟

به نظر من این دفعه به شوهرت بگو خاک برسرت که نمیفهمی مامانت میخواد خونشو بگیره، این داستان و درست کرده که خودش بد نشه

بوژان عزیزم خیلی برای همسرت متاسفم که قدر داشتن خانمی مثل شما رو نمیدونه . از کلامت کاملا مشخص هستش که دختر با خانواده و با شخصیتی هستی .خودت رو به خاطر کلام برخی از اعضا سایت ناراحت نکن این افراد داستان زندگی خودشون سراسر عقده هستش.

از خدا می خوام به حق همون سوره یس که می خونی و منم خیلی بهش اعتقاد دارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه.

بوژان عزیزم خیلی برای همسرت متاسفم که قدر داشتن خانمی مثل شما رو نمیدونه . از کلامت کاملا مشخص هستش ...

زنده باشی آبجی.دلم داغونه بدجور.انگار که دارن چنگ میزنن به قلبم از مادرشوهر و شوهرم.خیلی بده آدم از خودی بخوره.برام دعا کن بانو

زنده باشی آبجی.دلم داغونه بدجور.انگار که دارن چنگ میزنن به قلبم از مادرشوهر و شوهرم.خیلی بده آدم از ...

حتما عزیزم از خدا می خوام بهت آرامش بده و به همسرت آگاهی که به خاطر هرچیز کوچیکی زندگیش رو خراب نکنه.

خدا جای حق نشسته یه روزی همچین جواب مادر شوهرتم میده که نفهمه از کجا خورده.

بوژان بنظر من کلا خانواده شوهرت همین یه کلمه حرف تو رو بهونه کردن که یه دعوای بزرگ راه بندازن ک پدرت بهتون پول بده خونه بگیرین و از خونه شون پاشین

اصلا کوتاه نیا ابجی شده حتی برو داهات زندگی کن اصن شده سه ماه این قهرارو تحمل کن اما زیر بار حرف زور نرو اصلا 

بعدشم اگه خیلی دیدی داره پررو بازی درمیاره شوهرت مشکل جنسیشو به روش بزن بگو کی میتونست با این مشکل بسازه که من ساختم؟

بعضی وقتا باید مردارو یه تکون اساسی بدی که از خواب و خیال بپرن 

فکر کرده چخبرررره

وای بووژان خیلی نگران بودم و این چن روزه بفکرت بودم چقدر خوب شد که دوباره تایپیک زدی

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
بوژان بنظر من کلا خانواده شوهرت همین یه کلمه حرف تو رو بهونه کردن که یه دعوای بزرگ راه بندازن ک پدرت ...

این بزرگترین اشتباهی هست که ممکنه انجام بده با این کار باید فاتحه ی زندگیش رو بخونه

این روزا تموم میشه ولی جای زخمی که این حرف به شوهرش میزنه هیچوقت خوب نمیشه و همین باعث میشه همیشه زندگی شون تلخ باشه