2777
2789
عنوان

مامانم دلمو شکست با حرفش ❤️‍🩹

239 بازدید | 24 پست

بعد ازدواج آبجیم و بچه دار شدنش فهمیدم اصن بابام منو دوست نداره خودم دیدم ک چجوری عین پروانه دور ابجیم و بوش میگرده چجوری از ته دل قربون صدقه اش میرن اینارو هضم کردم ک....

بعدش

تظاهرهای الکیشون اذیتم میکرد میدیدم الکی قربون صدقه بچهام میرن فهمیدم اونجوری ک من فک میکنم دوستشون ندارن....

اب پاکی مامانم ریخت رو دستم ک جلو خاله ام ورداشت گفت آره اون یکی نوه ام خیلی بهتره اون خودشو شیرین تر میکنه 💔❤️‍🩹 اما بچه این ((منظورش من بودم)) آرومتره خودشو عزیز نمیکنه درصورتیکه بچع من مثل اونه شایدم از اون بهتر....بقیه اش پایین می‌زارم 🥲🤧🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم ۱سال و‌نیمشه یاد گرفته با دستش میزنع میدونم کار خوبی نیست تشویقش نمیکنم اما مامانم میگ اره بی ادبه میزنه اما اگر بچه ابجیم بزنه میشه جلب و فرز 🫠🫠 

از این نمونه ها زیاده...

و مدام مقایسه می‌کنه خسته ام کرده دایم دارم دوری میکنم ازشون چون دارم اذیت میشم روحی و روانی

آره میکنم اصن برام مهم نیست اما فکرا مثرخوره منو میخوره

دقیقا ابجی منم با خانواده شوهرش این مشکل رو داره میگه منی که مثلن عروسم رو نمیخان بدرک دیگه چرا پسرو نوه هاشونو نمیخان 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

ب بچه خواهرت محبت میکنن واقعیه اما برای شما تظاهر؟حالا چطوری ب این نتیجه رسیدیم انیشتین ک کدومش واقع ...

از قدیم گفتن دل ب دل راه داره خودم متوجه میشم دیگ وگرنه با این فکرا خودمو اذیت نمیکنم....تو میگی من اشتباه میکنم پس حرف مامانم چی !!!

دقیقا ابجی منم با خانواده شوهرش این مشکل رو داره میگه منی که مثلن عروسم رو نمیخان بدرک دیگه چرا پسرو ...

اخه جالبیش اینجاست من کم شانس خانواده شوهرمم همین بعد کلی ناراحتی و بحث درست شدن ...اما اونا اصن واضح ن ب زبون میوردن ن نشون میدادن اما خانواده ام واضح میگن😓