2777
2789
عنوان

بالای سرم درد میکنه و میسوزه

221 بازدید | 1 پست

نمیدونم چیکار کنم از سر شب اینطوریم 

قبلا یادمه قرص فشار یا اعصاب بهم نمیساخت اینطوری میشدم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم دو روزه فقط چون ضربانم بالا میرفت پرانول میخورم 

سر شب اعصابم خورد شد گریه کردم بعدش اینطوری شدم 

بهتر است به پزشک مراجعه کنید. در حال حاضر، نمی‌توان با قطعیت گفت که علت دقیق سردرد و سوزش سر شما چیست. با این حال، برخی از احتمالات و نکات مهم در این زمینه وجود دارد:

عوامل احتمالی:

* فشار خون بالا: با توجه به سابقه مصرف قرص فشار، احتمال دارد که سردرد شما ناشی از نوسانات فشار خون باشد.

* استرس و اضطراب: گریه و ناراحتی اعصاب می‌تواند باعث تشدید سردرد شود.

* عوارض دارویی: مصرف پرانول (که برای کاهش ضربان قلب استفاده می‌شود) ممکن است در برخی افراد عوارضی مانند سردرد داشته باشد.

* کم آبی بدن: اگر به اندازه کافی آب نمی‌نوشید، ممکن است دچار سردرد شوید.

* سایر عوامل: عفونت‌ها، مشکلات سینوسی، خستگی، گرسنگی و ... نیز می‌توانند باعث سردرد شوند.

نکات مهم:

* به پزشک مراجعه کنید: با توجه به تداوم و شدت سردرد، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب ضروری است.

* از خوددرمانی بپرهیزید: مصرف خودسرانه داروها (حتی مسکن‌ها) می‌تواند عوارض جدی داشته باشد.

* استراحت کافی داشته باشید: استراحت و خواب کافی به بهبود سردرد کمک می‌کند.

* به میزان کافی آب بنوشید: هیدراته ماندن بدن برای سلامتی عمومی و کاهش سردرد مهم است.

* از عوامل محرک پرهیز کنید: اگر می‌دانید که چه عواملی باعث سردرد شما می‌شوند (مانند استرس، برخی غذاها و ...) از آنها پرهیز کنید.

در مورد پرانول:

* با پزشک خود مشورت کنید: اگر فکر می‌کنید که پرانول باعث سردرد شما شده است، حتماً با پزشک خود در مورد ادامه مصرف یا تغییر دارو مشورت کنید.

* قطع ناگهانی پرانول ممنوع: قطع ناگهانی این دارو می‌تواند عوارض جدی داشته باشد، بنابراین بدون مشورت پزشک آن را قطع نکنید.

توصیه نهایی:

با توجه به اینکه سردرد شما از شب گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد، توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن مشخص شود و درمان مناسب بر

ای شما تجویز شود.