2777
2789
عنوان

نامزدم ولم کرده 😭😭

200 بازدید | 8 پست

بچه‌ها دوست پسرم منو ول کرده رفته با یه دختر دیگه من الان چیکار کنم خیلی دپرسم 😭😭😭😭😭

من هر دفعه میام فراموشش کنم خودش بعد یه مدت پیام میده اعصابم داغون میش 

اگر تجربه دارید راهنمایی کنید 

اصلا دلم نمیخواد برگردیم به هم دوباره ولی چیکار کنم از فکرش بیام بیرون خیلی عذاب میکشم

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

از همه جا بلاک کن باورکن دیگ نمیتونه بیاد 

خودتون بخاید میشه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی ازش داری رو پاک کن 

بلاکش کن 

کلا کاری کن ک نتونی بهش دسترسی داشته باشی

کم‌کم یادت می‌ره 

و اینکه تجربه ثابت کرده اگه عجله نکنی همیشه دوست پسر دوم از اول و شوهر دوم از اول بهتره🤣

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

سخته درد داری بیشتر حسادت و حس رها شدن اعتماد به نفست داغون شده وگرنه عشق و علاقه ای نیست 

یک چند روز گریه کن بعد روش زندگیت عوض کن شلوغ کن دورت نشون بده که حالت خوبه و انجام بده میبینی زود نجات پیدا کردی شمارت هم عوض کن نتونه بیاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»