2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

206 بازدید | 30 پست

سلام من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام استاد دیگه معرفی نکنید و اینکه نگید درسنامه بخون
فیزیک قضاتی رو میخوام ولی میگن شجاعی خوبه کدوم بنظرتون 

ریاضی کرمی 

زیست فرهمند نیا 

شیمی فراهانی رو میخوام ولی میگن هادیان فرد بهتره کدوم بنظرتون

زمین همدانی 

با این اساتید چه درصدی رو تو ازمونا میزنید
میتونید کتاب تست های سخت بزنید

کاربر اقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بیخیال چرا اینقدر کمالگرایی یه استادی ببین بره دیگه همینا در حال حاضر بهترین استادا هستن

ولی باید بفهمی تو اصلا بهترین معلما رو هم داشته باشی تا خودت نخونی هیچی نمی تونی کنکور جواب بدی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من خودمفیزیک شجاعیریاضی کرمیزمین چلاجورزیست فرهندنیاشیمی هادیان فرد

فیزیک شجاعی سطحش پایین نیست ینی میتونید تست های کتاب تست سخت مثل نردبام یا ازمونا رو بزنید
ریاضی کرمی سطحش پایین نیست ینی میتونید تست های کتاب تست سخت مثل نردبام یا ازمونا رو بزنید
شیمی هادیان فرد بنظرتون تو بخش مفاهیم ضعیف نیست

کاربر اقا هستم 

فیزیک شجاعی سطحش پایین نیست ینی میتونید تست های کتاب تست سخت مثل نردبام یا ازمونا رو بزنیدریاضی کرمی ...

نه بابا هادیان فرد نبینیا

هیچی حالیش نیست

فراهانی بهترین استاد شیمیه

حالا اینقدر بپرس تا بیشتر گیج بشی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

زیست حنیفشیمی باباییفیزیک یحیویریاضی ملاک پور به نظرم خوبن

زیست حنیف باهاش کلاس داشتم به جای اینکه بیاد عکس ها و متنو تحلیل کنه همش دنبال یاد دادن مفهمومه
فیزیک یحیوی خیلی ارومه بنظرتون چیکار کنم افلاین هم نمیتونم ببینم

کاربر اقا هستم 

شما با اینا نتیجه گرفتید ؟

بله ایشالله

فیزیک نوکنده زیست و زمین همدانی ریاضی حیدری شیمی مصلایی من خودم اینارو میبینم راضی ام درصدامم بالاست

میتونید تو ریاضی درصد بالا تو ازمون بزنید
چون میگن روشاش جواب نمیده

کاربر اقا هستم 

فرهمند هادیان کرمی شجاعی چلاجور انتخاب کردم

فیزیک شجاعی سطحش پایین نیست ینی میتونید تست های کتاب تست سخت مثل نردبام یا ازمونا رو بزنید
ریاضی کرمی سطحش پایین نیست ینی میتونید تست های کتاب تست سخت مثل نردبام یا ازمونا رو بزنید
شیمی هادیان فرد بنظرتون تو بخش مفاهیم ضعیف نیست

کاربر اقا هستم