2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم جواب سلفری شما درست بود؟ من تو موقعیت گذشته شمام و خیلی نگران، مم کنه راهنماییم کنید

عزیزم من بچم ب دنیا نیومده ولی خداروشکر سلفری همه چی رو نرمال و سالم زده بود شکر خدا

گفتن خطای ازمایشگاه بوده...

ب شما هم ریسک زدن؟؟

عزیزم من بچم ب دنیا نیومده ولی خداروشکر سلفری همه چی رو نرمال و سالم زده بود شکر خداگفتن خطای ازمایش ...

منم سلفریم جوابش خوبه، یه چیزی راجع به جنسیت خوندم نگران شدم، برا شما جنسیت هم درست پیش بینی شده؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
برای من انومالی ۱۸ هفته هم گف پسرجنسیت سلفری هم زده بود پسر

خدا رو شکر، من هنوز سونو نرفتم ولی جایی جایی خوندم اگه سونو و سلفری تطابق نداشته باشه نشون دهنده مشکلات جنسیتی هستش، دیروزم حتی رفتم دکتر و پرسیدم تایید کرد این موضوع رو ولی گفت امکانش پایینه، از ترس اینکه نکنه چیزی باشه حتی ازش نخواستم یه سونو جنسیت بنویسه خیالم راحت بشه. سونوی انومالیم هم 25 اسفنده، خیلی خودخوری میکنم و استرس میکشم

خدا رو شکر، من هنوز سونو نرفتم ولی جایی جایی خوندم اگه سونو و سلفری تطابق نداشته باشه نشون دهنده مشک ...

۹۹ درست جنسیت درسته

بعدشم جنسیت ربطی ب سنجش بیماری ها و کروموزوم ها نداره اصلا

منم مثل شما میگفتم اگه سلفری توی جنسیت اشتباه کنه قطعا توی تشخیص بیماری ها هم اشتباه و خطا میکنه ...

ولی ربطی ب هم دیگه ندارن

بچتون رو پسر زده؟

اگه پسر بزنه که صددرصد درسته چون کروموزوم y رو روی خون مادر تشخیص دادن

۹۹ درست جنسیت درستهبعدشم جنسیت ربطی ب سنجش بیماری ها و کروموزوم ها نداره اصلامنم مثل شما میگفتم اگه ...

میدونم ترسم احمقانه است ولی اگه بچه دختر باشه معنیش اینه که تو وجودش کروموزوم مردانه داره و سایر مشکلات جنسیتی

و نگرانی و ترسم از اینه

فردا میرم پیش دکتر دیگه ای و با اونم در میون میگذارم و به احتمال زیاد ازش بخوام یه سونو جنسیت برام بنویسه هرچند فوبیای شدید سونوگرافی و ازمایش و.... دارم