2789
عنوان

پوشک گرفتن

174 بازدید | 32 پست

سلام خانما .

دخترم دوساله وسه ماهشه از دیروز تالا دارم از پوشک میگیرمش میشه بیاین از تجربه هاتون بهم بگید همکاری میکنه خودش تو دستشویی جیشش وپی پیش میکنه چن ساعت یکبار ببرم با توجه به اینکه تو طول روز اب میوه زیاد میخوره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زود گرفتی 

بزار بعد سه سالگی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
برای من تا وقتی ک دیگه بی خطا باشه ۲ ماه طول کشید. بعد ۲ ماه دیگه خودش اعلام میکنه راحت میتونم بیرون ...

بچتون همکاری میکرد خودش چیکار کنم عصبی نشه هی میبرمش دستشویی اذیت نشه 

براش کلیپ دانلود کن ببینه خودش مشتاق میشه. کلیپی ک بچه من دوست داشت با این شروع میشهای وای مامان فکر ...

اره براش دانلود کردم خودم هی با شعر بهش میگم که حیش نکنه تو خودش

بچتون همکاری میکرد خودش چیکار کنم عصبی نشه هی میبرمش دستشویی اذیت نشه

بچه تا بچه فرق داره ببین بچه ت آمادگی رو داره. مثلا دختر من از نوزادی شبا جیش نمی‌کرد. روزا هم ۲ ساعت ی بار میبردم‌‌ . اولش جایزه بهش میدادم وقتی میگفت یا دستشویی براش تزیین کردم خیلی ذوق داشت. خلاصه ک استرس بهش نده

بچه تا بچه فرق داره ببین بچه ت آمادگی رو داره. مثلا دختر من از نوزادی شبا جیش نمی‌کرد. روزا هم ۲ ساع ...

ازه دختر منم اصلا سب تا شب جیش نمیکنه یه بسته بادکنک خریدم گذاشتم هروقت خسته شد با این خوشالش کنم خدا کنه زود بگذره چون تو بچه داری این برام مهم ترین مسیله هست