2777
2789
عنوان

حق الناس

134 بازدید | 14 پست

من دچار وسواس در حق الناس شدم ، چند وقت پیش راجبه یکی از همسایه هامون قضاوت بد کردم و بعدش فهمیدم کار اون نبوده البته بعدش به کسی که راجبه این همسایه مون باهاش قضاوت بد کرده بودیم خوبش رو گفتم و گفتم کار اون نبوده از طرفی این همسایه مون مرده روم نمیشه برم بهش بگم چیکار کنم روانم رو بهم ریخته ،البته احساس میکنم یکبار رفتم بهش گفتم و حلالیت طلبیدم ولی شک دارم چیکار کنم 

توضیح میدم خدمتتون 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از خودش باید حلالیت بطلبید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدم اول باید توبه ‌کنید یعتی پشیمانی از گناه و بنا بذاری تا قیامت آن گناه انجام ندی که ظاهرا چنین است.

قدم بعدی حق ناس عرضی که به گردن شما آمده رو ادا کنید 

به طریقی که عرض میکنم 

اگر این تهمت به این نرسیده یعنی خبر نداره که تهمت بهش زدی حلالیت لازم نیست 

اگر بهش رسیده و مفسده و دعوا ایجاد نمیشه حلالیت لازم است وگرنه بازم حلالیت لازم نیست‌. 

قدم بعدی آثار تهمت پاک کنید که ظاهرا شما پاک کردید. 

قدم آخر هم برای این شخص کار خیر انجام بدید مثلا کارهای مستحبی انجام بدید و ثوابش رو به ایشون هدیه کنید تا جبران شود.

به وسوسه هم اهمیت ندین 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از خودش باید حلالیت بطلبید

نظر بنده را مطالعه کنید

براش استغفار کنوقتی باهاش حرف زدی بگو منو ببخش اگر بدی در حقت کردم وسلام

اخه ی مرد مجرده روم نمیشه برم بگم ، به یک نفر گفتم کفت اگر رفتی گفتی بعد درخواست چیزی کرد خب برای حلالیت نجبوری انجام بدی ، گفت نگو و براش استغفار کن ولی دلم راضی نمیشه فکرم رو درگیر کرده 

نمیدونم بهش رسیده یا نه ، اخه رفتم خودم بهش گفتم شما اینکار رو میکنید گفت نه

پس متوجه نشده که پشت سرش تهمت زدی.حلالیت نگیر 

اخه ی مرد مجرده روم نمیشه برم بگم ، به یک نفر گفتم کفت اگر رفتی گفتی بعد درخواست چیزی کرد خب برای حل ...

حلالیت لازم نیست . فقط هر کار خیری انجام میدید ثوابش بهش هدیه کن

حلالیت لازم نیست . فقط هر کار خیری انجام میدید ثوابش بهش هدیه کن

خب این ثواب هدیه کردن باعث میشه از گردنم خارج بشه ، نیاد اون دنیا جلوم رو بگیره بگه حالا راضیم کن ، خب این دنیا راضیش کنم بهتر نیست 

خب اون دنیا مدیونش نشم ؟فکرم رو بهم ریخته

بنده شیوه ادای حق ناس عرضی رو توضیح دادم .

خب این ثواب هدیه کردن باعث میشه از گردنم خارج بشه ، نیاد اون دنیا جلوم رو بگیره بگه حالا راضیم کن ، ...

بله باعث میشه تسویه حساب شید.