2777
2789
عنوان

ازتون مشورت بگیرم بیاید خاهشا

161 بازدید | 26 پست

بچه ها من دو ساله با یه پسره سربازم الان واسم خاستگار اومده هر چی میگم بیا خواستگاری حداقل یه حلقه ساده دست بندازیم نمیاد میگه من فعلا شرایطم اوکی نیست از خودم هیچی ندارم ولی من فقط یه حلقه انداختن که اسممون رو هم باشه خاستم که میگه من هیچی ندارم الان نمیشه  بنظرتون جای من بودین چیکار میکردین لطفا همتون جواب بدین

اوضاع خاستگارت جطوره؟ اگه میتونی دل بکنی ازش ازدواج کن اینکه نمیخاد هیچ تلاشی بکن

وضعش خوبه بد نیست دقیقا شرایط دوس پسرمو داره دوتاشون فامیلن بهش گفتم توام شرایطط مثل اینه چرا نمیای یه حرکتی بزنی من بفهمم منو میخای میگه یه سال  دیگه صبر کن بیام نامزدیت کنم اصلا بحثم این نیست خاستگارم برام مهم نیست بهش نه هم بگم فقط آدمیزاده دیگه من میترسم فردا نظرش عوض شه بلاخره کار پسرا مشخص نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم حق با توعه . 

ببین  بنظرم احتمال اینکه زیرش بزنه و نخوادت  خیلی زیاده . برا ازدواج نمیخوادت بنظرم . 

وگرنه اکه دوستت میداشت  باید یه حرکتی میزد . 

پسری ک بخوادت یه کاری می‌کنه ک نپری از دستش .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بنظرم حق با توعه . ببین بنظرم احتمال اینکه زیرش بزنه و نخوادت خیلی زیاده . برا ازدواج نمیخوادت بنظ ...

منم بهش میگم میگه دختری بخادت پات وای میسه میگه تو تا یه سال دیگه وایسا من میام خاستگاریت منم حق دارم خب شما خودت پسری یه پسر سرباز اطرافیانت ندیدی که دختریو بخاد بره خواستگاریش؟

میگه من واسم زوده بیام مردم مسخرم میکنن اختلاف سنیمونم یه ساله 

منم بهش میگم میگه دختری بخادت پات وای میسه میگه تو تا یه سال دیگه وایسا من میام خاستگاریت منم حق دار ...

اره چون پسرم گفته خیلی مشکوکه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خب گیریم حرفاش اوکی  .  با پدرمادرت صحبت کرده اصلا. 

بگو باشه وضعیتت اوکی نیست و فلان و بهمان . یه زنگ ک می‌تونه بزنه باباش یا مادرش بخانواادتون .

چی رو مسخرم میکنن😐 چی زوده منظورش رو‌ نمیفهمم . 

ب مردم ربطی ندارع  . مهم خودتون دوتایید

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اره چون پسرم گفته خیلی مشکوکه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌خب گیریم حرفاش اوکی . با پدرمادرت صحبت کرده اصلا. بگو باشه ...

الان میگه تو بری من خودمو میکشم مادرامون خبر دارن از این حرفا با مامانم حرف زده گفته دخترتو میخام ولی فعلا  سربازم شرایط ندارم مامانشم به من میگه پسر من الان هیچی نداره اگه میخایش فعلا صبر کن دو ماه دیگه با بابات حرف میزنیم از خدمت برگشت میگیم دخترتونو به کسی ندین ما میخایمش بعدش یه سال دیگه میایم خاستگاریت 

تموم کن رابطه تو حالا یا با این خواستگار یا با بعدی ها ازدواج کنولی این رابطه ارزش نداره

بنظرت الان سربازه هیچی ندارع من بهش فشار نمیارم که میگم حداقل بیا یه حلقه بکن دستم؟ اسممون رو هم باشه منم خیالم راحت باشه ولی فقط میگه بزار دو ماه دیگه بابام به بابات میگع وقتی از خدمت برگشتم  ک ما دخترتونو میخایم یه سال بعدم خاستگاریت میکنم 

وضعش خوبه بد نیست دقیقا شرایط دوس پسرمو داره دوتاشون فامیلن بهش گفتم توام شرایطط مثل اینه چرا نمیای ...

درست فکر میکنی

الانم عجیبه که نمیاد جلو، نگران نیس که ازدواج کنی

یکم شک کن بهش

بنظرت الان سربازه هیچی ندارع من بهش فشار نمیارم که میگم حداقل بیا یه حلقه بکن دستم؟ اسممون رو هم باش ...

این خواستگار الآنت اگه شرایطش خوب نیست رد کن.

ولی در کل خواستگار راه بده و اگه خوب بود ازدواج کن بخاطر این اس و پاس که حتی عرضه خواستگاری هم نداره رد نکن