2777
2789

درامدتون ه بگید چقدره      میخوام بدونم ۴۰ میلیون رو توی چندماه میتونید جمع کنید ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

خوب این کاملا بستگی به حقوقت و وضعیت خانوادگیت داره دیگه

اگه حقوقت خوب باشه و خرج زیاد نکنید توی زمان کمی میتونید پس انداز کنید 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ پس اندازی نمیکنم همش خرج پسرم میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اولا پس انداز نداریم کارم نداریم     هرچیم جمع میکنم  میره ب لباس   زیادم اهل هیچی نیستم ولی واقعا پول درآوردن سخت شده ولی خرج کردنش توی ی دیقه هس    خییییلی ب مردم فشاراومده خدا ب دادمون برسه   

والا من سالی ۶میلیون درامدم ماهی ۲تومن از بابام میگیرم 🙂

اهااااا

کورم لعنتی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

خوب این کاملا بستگی به حقوقت و وضعیت خانوادگیت داره دیگهاگه حقوقت خوب باشه و خرج زیاد نکنید توی زمان ...

مثلا  ی خانم با حقوق کارمندی     

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

والا من سالی ۶میلیون درامدم ماهی ۲تومن از بابام میگیرم 🙂

زیاد بشه🩷😂

هیچ پس اندازی نمیکنم همش خرج پسرم میشه

لباس و خوراک منظورته ؟   چقدر حقوقته؟

2790
2778
2791
2779
2792