2821
2789
عنوان

ازدواج

84 بازدید | 6 پست

بچها یکی خیلی دوستم داره خیلی شاید بحث و دعوا کنه ولی زیاد نمیتونه اون دوری رو تحمل کنه. همیشه میخاد لبخند بزنم واسش. و کلی ویژگیای دیگه...گریه کردنش برات .نمیتونه دوری رو تحمل کنه و..

از لحاظ خونه و ماشین و شغل و اینا اوکیه

ولی مشکل اینجاس که خانواده رضایت نمیدن فقط بابام.

خودمم دارن دو دل میکنن دوسش دارما ولی از اینده و اینا نمیدونم که منم مثل خودش دوستش خواهم داشت یا نه؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینکه مردم بهش گفتن ک آدم مناسبی نیس خانواده ش مناسب نیستن در حالی که مردمن از ما هم به اونا بد گفتن

تحقیق همینه ما میریم راجب کسی که می‌شناسیم از کسایی که نمی‌شناسیم سوال میکنیم . مثلا من هیچکدوم از همسایه ها نمی‌شناسم ۱۴ساله تو این خونه ایم ولی موقع تحقیق که بشه یکی داریم خیلی فضوله همیشه دم درب میشینه !!!! اون حرف همه میزنه مثلا بیان از این سوال کنند گند میزنه. 

به پدرت بگو یه مدت خانواده ها رفت و آمد کنن

تحقیق همینه ما میریم راجب کسی که می‌شناسیم از کسایی که نمی‌شناسیم سوال میکنیم . مثلا من هیچکدوم از ه ...

میگم دا طرفای ما اینطوریه اصلا چشم ندارن یکی پیشرفت کنه😑😑

خیلی بده خیلی اینطوری 

میگم دا طرفای ما اینطوریه اصلا چشم ندارن یکی پیشرفت کنه😑😑خیلی بده خیلی اینطوری

ولی یه چیزی بهت بگم طبق چیزهایی که تو زندگی اطرافیان دیدم لطفا رو حرف پدرت حرف نزن اگر آدم  منطقی و پخته ای هست .بزار ببین چی میشه خانواده پسر چقدر تلاش میکنن یا پسر . یا پدرت چه تصمیم عقلانی میگیره . شاید این پسر فرشته باشه و پدرت اشتباه متوجه شده باشه با زور و اصرار بری سر خونه زندگیت اما فردا اگر به مشکل خوردی همه میگن خودت خواستی خودت کردی !