2821
2789
عنوان

اصفهان

75 بازدید | 9 پست

فردا تعطیل میشه ؟

مدارسش ؟ 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

احتمالش زیاده ولی الان نمیگن شیشه فروش الان خوابه غروب بیدار میشه دوش میگیره شام میخوره بعد اگه میلش کشید میره جلسه و تعطیل میکنه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

صبح اطلاع رسانی شد شهرهایی که امروز تعطیل بودن فردا مدارس شون مجازی برگزار میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احتمالش زیاده ولی الان نمیگن شیشه فروش الان خوابه غروب بیدار میشه دوش میگیره شام میخوره بعد اگه میلش ...

چقدر خوب گفتی😁

واقعا احتمالش هست ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

صبح اطلاع رسانی شد شهرهایی که امروز تعطیل بودن فردا مدارس شون مجازی برگزار میشه

یعنی چی ؟؟؟

یعنی ما ها که اصفهانیم 

فردا هم مجازیم 

یا علی🥲😂

چقدر خوب گفتی😁واقعا احتمالش هست ؟

آره چون هوا رو به سردتر شدن میره پس فردام تعطیله احتمالا بین التعطیلین بشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
آره چون هوا رو به سردتر شدن میره پس فردام تعطیله احتمالا بین التعطیلین بشه

بین التعطیلین که قانونش برداشته شد

ولی تعطیلی رو گمون نمیکنم 

تهران شاید ولی اصفهان که آفتابیه

یعنی چی ؟؟؟یعنی ما ها که اصفهانیم فردا هم مجازیم یا علی🥲😂

این تو کانال اصفهانی ها بود صبح

♦️فردا مدارس به صورت مجازی برقرار است

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش:
🔹آموزش در مدارس استان‌هایی که به دلیل برودت هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی کلیه کلاس‌های مقاطع تحصیلی‌شان در روز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ تعطیل شده، به صورت مجازی و برخط ترجیحا در بستر شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) برگزار می‌شود.

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.