رویای_خیس2 مدیر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 عنوان امروز چقدر | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 32 پست تلویزیون تصاویر قشنگی نشون میده مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم 1396/10/13 | 11:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_پروفسور👀 عضویت: 1396/01/07 تعداد پست: 4029 عزیزم شما فکر کردی اغتشاش گرا آدمای معمولی ان؟ نه جانم ضد ولایت و ضد ایرانی ان گلم وگرنه پرچم کشور ... راهش چیه ؟؟ شما بگو فقط بلدن شعار بدن راهش این نیستخودشونم هیچ راهی ندارن پس مردم برن بمیرن دیگه (لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 شما اون چهار نفری که امامزاده اتیش زدنو دیدی ولی تجمعو اعتراض به حق مردومو ندیدی؟؟؟؟ خب منم با تطاهرکنندگان کاری ندارن اونا حق دارن من منطورم بااون چندنفره که دارن از اب گل الود ماهی میگیرنه مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم
رویای_خیس2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39869 جان عزیزاتون اسم رهیری رو نیارید قبلا چندبارگزارششو خوردم نترکونینم مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم