2777
2789
عنوان

امروز چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 32 پست
کاش کمی قدر این مردمو بدونن دولت مردامون  واحساس مسوولیت کنن درقبالشون!

زیادی قدر مردم رو می دونند

چیترا ۸۹  (۵دی89;1/55)                     شاید ما جای دیگری مرده ایم......و اینجاجهنم ماست
من که تو تلویزیون جز یه دیده پیرمرد چیزی ندیدم  چطور اون جوونایی که تجمع میکنن برا اعتراض مردم ...

ای جان😐

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تازه جالبیش اینجاست دیروزشهردارمشهدتازه یادش اومده بودمیگفت مشکلات منطقتونوبگین.ازهمینجابهش خداقوت میگم

روزی کسی راپیداخواهیدکردکه گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد     چون میخواهدآینده ی شماباشد.....

بازم این مردم اومدن بگن همه چی گلو بلبله ما هیچ مشکلی نداریم 

30 ساله کارشون ظاهر سازیه 

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

خواهشا بحث سیاسی نکنیددیگه فقط گفتم اوناییکه این جمعیتو ندیدن ببینن وگرنه قصد بحث کردن ندارم بخدا

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

از همون اول همین بوده الانم همینه چه فرقی داره 

هموون آش و همون کاسه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
بازم این مردم اومدن بگن همه چی گلو بلبله ما هیچ مشکلی نداریم  30 ساله کارشون ظاهر سازیه

مگه ایناییکه ریختن بیرون واسه گرونی ریختن،پس چرا ۴ تا امامزاده اتیش زدن،چرا قران اتیش زدن

خیلی جالبه اغتشاش رو که می خوان نشون بدن ده دوازده نفر رو نشون میدن کامل پخش نمیکنن ولی این تصاویر ...

فقط برین فیلماو نگاه کنین دوبرابر این جمعیت تجمع کردن برای اعتراض یه نفرو نشون ندادن که بگن درد ما اینه 

خدایا چقد ادم تحمل کنه این فسادو

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
مگه ایناییکه ریختن بیرون واسه گرونی ریختن،پس چرا ۴ تا امامزاده اتیش زدن،چرا قران اتیش زدن

عزیزم مردم عادی این کارها رو نمیکنن

کار یه عده از خودشونه که چهره بقیه رو خراب کنن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

شما اون چهار نفری که امامزاده اتیش زدنو دیدی ولی تجمعو اعتراض به حق مردومو ندیدی؟؟؟؟