2777
2789
عنوان

تن ماهی

64 بازدید | 7 پست

سلام شماهم تن ماهی میجوشونید؟

چکارمیکنید خوشمزه میشع با برنج 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

من میجوشونم 

بعد توی تابه تفتش میدم با کمی زرشک 

با پیاز داغ و سیر داغ و زرشک هم گاهی درست میکنم عالی میشه 

لا به لای برنج هم دم بندازی خیلی خوشمزه میشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میجوشونم بعد توی تابه تفتش میدم با کمی زرشک با پیاز داغ و سیر داغ و زرشک هم گاهی درست میکنم عالی ...

سیب زمینی بزنم بد میشه؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
حتما باید 20 دقیقه جوشیده بشه. حتی اگه بعدش میخوای مجدد بذاریش مثلا با چیز دیگه ای بپزه...

شما با چی قاطی میکنی میپزی