2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتي خودت زايمان نكرده باشي شير از كجا مياد كه بهش شير و بدّي و محرم بشي😳

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
وقتي خودت زايمان نكرده باشي شير از كجا مياد كه بهش شير و بدّي و محرم بشي😳

اگه دختر باشه که باید به همسرت محرمش کنی اونم با شیردادن نزدیکان اون اگرم پسر باشه به خودت باید محرم بشه بازم با شیردادن نزدیکان خودت

خدایا راضیم به رضای تو
شرایطش چ جوری ازبهزیستی بیاری؟؟؟؟؟لطفابهم بگین دوستان

میری بهزیستی درخواست میدی بعد یه سری توضیحات بهت میدن و فرم پر میکنی بعد از یه مدت صدات میکنن مراحل بعدی رو باید انجام بدی یعنی پزشک قانونی بری مشاوره بری عدم سوء پیشینه بیاری و یه همچین کارهایی بعدم میذارنت توی نوبت که وقتی بچه مورد نظر پیدا شد صدات کنن ببینی

خدایا راضیم به رضای تو
میری بهزیستی درخواست میدی بعد یه سری توضیحات بهت میدن و فرم پر میکنی بعد از یه مدت صدات میکنن مراحل ...

البته الان یه مقدار شرایط رو راحت تر کردن قبلا فقط باید نابارور بودی الان اگرم بچه داشته باشی بهت میدن بازم و حتی به خانمهای مجرد..منتها شرایط سنی بچه فرق داره...اگه نوزاد بخوای ودختر معطلیش بیشتره وگرنه زودتر میگیری

خدایا راضیم به رضای تو
البته الان یه مقدار شرایط رو راحت تر کردن قبلا فقط باید نابارور بودی الان اگرم بچه داشته باشی بهت می ...

واقعاچ خوب..ولی اگه من روزی بخوام بگیرم دخترونوزاددوس دارم 2ماهه اینا

نوزاد بگیر بهتره چون بهش میتونی بگی مادر واقعیش هستی

روانشناسا میگن سعی کنید حقیقت رو از بچه تا ابد پنهان نکنید چون وقتی بفهمه ضربه میخوره بعدم مدام باید دست و دلت بلرزه کسی بهش چیزی نگه ..برای همین من میخوام بهش حقیقت رو بگم

خدایا راضیم به رضای تو
روانشناسا میگن سعی کنید حقیقت رو از بچه تا ابد پنهان نکنید چون وقتی بفهمه ضربه میخوره بعدم مدام باید ...

چندساله ازدواج کردین ؟چندسالتونه؟؟ رفتین پرس وجوکردین ک شرایطش چ جوریه...بایدخونه اینازدب نامش حتما؟اگه مستاجرباشی نمیدن یعنی