2777
2789
عنوان

بلاگر های حجاب چرا اینجورین (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 29 پست
یاد پروفایل یکی افتادم

😂😂 

اون بدبخت که با زبونِ بی زبونی داره آمار میده 

جالبه تاپیکای دیگه کاربرا رو امر و نهی میکنه که فلان کنید بعد خودش... 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا حجاب استایل هستن .یعنی کلا فقط ایده میدن برای حجاب و اصلا با دستور اصلی و حجاب واقعی کاری ندار ...

این بلاگر لایف استایله یعنی خیلی از پوشش و حجاب نمیذاره

فقط تیپ هاشو میبینم متعجب میشم 

مم

حاجی مشکلش چیه😐 خوشگله که 

اونی تو ذهن منه لباسایای نازک و تنگگ تنگگگ میپوشیدن عملن فقط برای مسخره بازی بودن 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

اخه من دیدم بلاگر که اصلا اعتقاد نداره ولی اینجوری سینه و برجستگی هاسو نمیریزه بیرون. این بنده خدا ق ...

منم یه همچین شخصیو میشناسم خیلی سر این مسائل با بقیه در جنگه اما دقیقا پروفایلش همبنجوریه که شما میگی 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

😂😂 اون بدبخت که با زبونِ بی زبونی داره آمار میده جالبه تاپیکای دیگه کاربرا رو امر و نهی میکنه که ف ...

بلاگره حتما😂

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

سینه هاش کاملا مشخصه برجستگیشون 

اصل حجاب برای جلب توجه نکردنه ن این استایلای بدن نما

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کیو میگین؟؟

یکی که پروفایل کارتونی با سینه های کاملا نمایان داره تو سایتی که پر از کاربر مرد هست🤦🏻‍♀️ 

حالا با این کاری ندارم 

ولی خدایی پاچه بقیه رو دیگه نگیر وقتی خودت تکلیفت با خودت مشخص نیست

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

حاجی مشکلش چیه😐 خوشگله که اونی تو ذهن منه لباسایای نازک و تنگگ تنگگگ میپوشیدن عملن فقط برای مسخره ب ...

مگه ما کاری به خوشگلی و زشتیش داریم(که البته از نظر من اصلا خوشگل هم نیست) ولی آخه یا به پوشش اعتقاد داری یا نداری. حجاب سر به نظر تو مهم تره یا به نمایش نذاشتن برجستگی سینه؟ کدومش فاز حنسی بیشتری داره و خیلی بدتره؟ مثل این میمونه یه نفر لباس یقه باز بپوشه چاکشو نشون بقیه بده ولی ساق دست بپوشه که مبادا از مچ دست بالاترش رو نامحرم ببینه 

یاد سریال ترکی ها افتادم

که طرف مثلا مسلمانه نماز میخونه

بعد لاک داره ارایش داره با همه مرداهم دست وروبوسی داره

دروغ و تهمت وغیبتم داره

کلا اسلامو و مسلمونیو زیر سوال میبرن

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
کاربریشو‌ میگی

نمیتونم عزیزم

بلاگرهای لایف استایل بدون استثنا از بدن وظاهرشون‌درامدکسب میکنن 

بلاگراشپزی یاطنز یاعلمی و...وجود دارد ومن خودم هم دنبال میکنم  

ولی لایف استایلهارو درک نمی کنم ،که مثلا هدف از دنبال کردنش چیه 

مگه ما کاری به خوشگلی و زشتیش داریم(که البته از نظر من اصلا خوشگل هم نیست) ولی آخه یا به پوشش اعتقاد ...

ربطی نداره الان هرکسی این مدلی بپوشه از دید من حجابش کامله... حتمن مگه باید چادر بپوشه یکی مثل اون 

حالا نه اینکه همه مردم هم سازیشون اونقدر زیاده ولی مگه دست خودش بوده 

اینجاست که میگیم باید چشما رو کنترل کرد به بقیه گیر ندیم الکی 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.