2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور

تجربی بودم و درسمم خوب بود ولی تست زیاد کار نمیکردم(البته هر وقت یه کتاب رو تستشم کار میکردم تو قلمچی تراز بالای ۷۰۰۰ ازش میگرفتم)

و همون بار اول که کنکور تجربی دادم رتبه ام بد شد،منم دیگه نموندم و رفتم انسانی سال بعدش

سال بعدش تو رشته انسانی دبیری قبول شدم اونم با رتبه ۳ رقمی و الان سال دوممه که اومدم سر کار 

ولی پشیمونم که چرا تلاش نکردم که پزشکی و دندون و دارو بیارم

دوست من بعد ۶ سال پشت کنکور موندن امسال اول مهر دندون پزشکی قبول شد، به نظرم وضعیت اون بهتر از منه

البته من خانواده حمایت گری هم نداشتم

حسرت این تو دلمه واقعا

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

به نظرم وضعیت تو هم عالیه کاش من دبیری قبول میشدم

نمیتونی برا استخدامی بخونی؟

امسال تو شهر ما که خیلییی کوچیکه دوتا دبیر زبان از استخدامی گرفتن

نه عزیزم منم وضعیتم اوکی نیست، ببین خود معلمی خوبه ها ولی در اثر اون اتفاقات خیلی بدی توی زندگیم افتاد و عملا چندین پله به عقب کشیده شدم،زندگی نسبتا بدی دارم الان

نمیتونی برا استخدامی بخونی؟امسال تو شهر ما که خیلییی کوچیکه دوتا دبیر زبان از استخدامی گرفتننه عزیزم ...

والا میخوام بخونم اگه شانس بیارمواین آزمونای استخدامی حذف نشه

اشکال نداره زندگی پستی و بلندی داره 

بهترین شغله به نظرم برای خانوم

والا میخوام بخونم اگه شانس بیارمواین آزمونای استخدامی حذف نشهاشکال نداره زندگی پستی و بلندی داره بهت ...

نه آزمون استخدامی هست هنوز خیالت تخت، کمبود معلم بیداد میکنه

انشالله موفق باشی