2777
2789
عنوان

حق با کی هست

44 بازدید | 5 پست

من امروز دوش گرفتم اول صبح چون مسیر کارگاهمون ۱۵ دقیقه هست به صاحب کارم گفت من نمیتونم بیام دنبالت و میدونم همش الکی بود بعد من رفتم پیش مامانم حرصم در اومد زنگ میزنه بهم میگه بیا من اومدم کارگاه الان وقته نمازه بهش میگم اللن که وقت نمازه بعدم وقت ناهار میزاشتی بعدظهر میومدم با داد میگه که برو بعد ظهر بیا مگه من مسخره اونم ؟ خسته ام کرده  

اصلا نفهمیدم قضیه چی بود

من مسیر کارگاهم ۱۵ دقیقه هست تا سرکار برم بعد دوش گرفته بودم میترسیدم سرما بخورم به صاحب کارم گفتم بیا دنبالم گفت نیم ساعت دیگه نیم ساعت دیگه موهای من مگه خشک میشد سشوار نداشتم بعد. مامانم کارگاه قالی بافی داره رفتم پیش اون که کار کنم بهم زنگ زنگ که بیا کارگاه رفتم کارگاه الان که وقت نمازه و وقت ناهارمونه بهش گفتم میزاشتی بعد ظهر میومدم با داد میگه برو بعد ظهر بیا مگه مسخره اشم من؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید