2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

147 بازدید | 8 پست

سلام خانما ماه ششم بارداری هستم دوست دارم طبیعی زایمان کنم تا الان ترسی نداشتم ولی زن داداشم دیروز همش از درد و وحشت میکفت الان خیلی استرس گرفتم یعنی واقعا دردش غیر قابل تحمله مامانم که شیش تا شکم راییده همه رو تو خونه بدنیا اورده میگه اصلا زیاد درد نداره با این وجود ترسیدم کسایی که طبیعی زایمان کردین بیای تو رو خدا از تجربه هاتون بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک خیلی ترسو بودمو هستم. هروقت میشنیدم یکی طبیعی زایمان کرده تعجب میکردم میگفتم مگه الانم کسی طبیعی زایمان میکنه😮😮 ولی خودم طبیعی زایمان کردم هرکی شنید تعجب کرد😂😂 تجربه خوبی بود. نمیگم درد نداره ولی خب امکانات بیمارستانم خوب بود دکترم عالی بود. همسرم کنارم بود. همه اینا باعث شد دردام برام قابل تحمل بشه

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

من که تو یه تایپک خوندم دردش زیاد نیست،انقد که می ترسی فکر میکنی دردش زیاده،بعدشم به نظر من اسمش روشه دیگه اینجوری زایمان کردن طبیعیه

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بستگی به خودت .دکتر.بدنت و بیمارستانی که میری داره عزیزم.من ماه اخر زیاد می رفتم سوپری واسه خودم قاقالیلی میخریدم از بس شکمو شده بودم نگو پیاده روی باعث شد طبیعی شم.واقعا دردناکه اما فقط چند ساعته بعد راحت میشی.البته خیلی بستگی داره بیمارستان خصوصی باشی یا دولتی 

2827
2791
2779
2792