2777
2789
عنوان

با اینکه گفتم

115 بازدید | 15 پست

دلم میخواد بیشتر تلفنی حرف بزنیم و همش چت نباشه دیروز روز جمعه تا شب بهم زنگ نزد و آخر شب پیام داده ساعت 10:30    که اگه بیداری زنگ بزنم. خب این آدم الان من مهمم براش؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حالت خجالتی داره اما واقعا برام اذیت کننده س. بعدشم خب شب که میخواست زنگ بزنه ظهر زنگ میزد حداق ...

همین دیگه خجالتیه روش نمیشه شبم یه سنگ انداخته که مثلا خواب باشی صحبت نکنه👀

همین دیگه خجالتیه روش نمیشه شبم یه سنگ انداخته که مثلا خواب باشی صحبت نکنه👀

خب واقعا اینجوری نمیتونم.چند ساله تنها بودم و واقعا نیاز دارم یکی باشه دو کلمه درست باهام حداقل حرف بزنه وگرنه چه فرقی داره با تنهایی. اخه حضوری خیلی حرف میزنه اما وقتی نیست اصلااا فقط پیام. دیگه نمیتونم.

اره مهمی. شاید وقت نکرده ز بزنه نخواسته بقیه شاهد مکالماتتون باشن چون چت صدا نداره راحته

اخه از اون روزی ام که بهش گفتم بازم یه تماس نگرفته خب اگه مهم بودم با این همه گفتن من دیگه روزی یبارو یه زنگی میزد

اخه از اون روزی ام که بهش گفتم بازم یه تماس نگرفته خب اگه مهم بودم با این همه گفتن من دیگه روزی یبار ...

نمیدونم چرا عزیزم.

بنابه شناختی ک ازش داری فکر میکنی چرا اینجوری میکنه!؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

نمیدونم چرا عزیزم. بنابه شناختی ک ازش داری فکر میکنی چرا اینجوری میکنه!؟

احساس میکنم کلا روابطش ضعیفه و خانوادگی ام اینجوری ان عروسشونم بعد از چند سال زندگی میگفت داداشش خیلی  تو خودشه در حدی که انقد احساس خلا میکنم که میخوام جدا شم. بعدشم حس میکنم پسره خیلی عاشقم نیست. نمیدونم

احساس میکنم کلا روابطش ضعیفه و خانوادگی ام اینجوری ان عروسشونم بعد از چند سال زندگی میگفت داداشش خیل ...

اها پس یجورایی خوی خانوادگیشونه

فکر نکنم ربطی ب علاقش داشته باشه عزیزم خودتو سره این موضوع اذیت نکن اینجوری بار اومدن گلم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اها پس یجورایی خوی خانوادگیشونهفکر نکنم ربطی ب علاقش داشته باشه عزیزم خودتو سره این موضوع اذیت نکن ا ...

اره ولی من فک نکنم بتونم با همچین ادمایی کنار بیام.ترجیح میدم تنها باشم تا تشنه ی توجه