2777
2789
عنوان

ومنی کع هنوز بیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 48 پست
ههپسرا رو نمیشناسی تخت گرفته خوابیده

نه بخدا این واقعا عاشقمه..🚶🏻‍♀️

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فکر زیاده ؟

گفتم کع من با عشقم دعوا کردم شب بش گفتم بیادم نیسی بعد یهو خاببم برد اون ده دیقع بعد نوشت باز ینی تو فک میگنی الان من بیادت نیستم چون ظهرم دعوا کردیم هی بش گفتم غیب شدی باز گف به یاری خدا یبار انقد غیب میشم انقد الان دل شوره دارم نکنه بلایی اورده سر خودش.گوشیشم انتن نمیده پیش خونشون زنگ بزنم.انتن دهی خونه رفته برفت زده.اینو بگم خیلیردوسم داره

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بمیرم براتون.کسی نی مراقبت کنه.

خدا نکنه عزیزم 

مامانم میخواست بیاد گفتم نیاد اونم مریض میشه دیگه وسط خونه تکونی مریض شدیم یه مریضی هم هست کلا هیچ جوره خوب نمیشه آدم😐😕

هی نفسی میاد و میگاد🙃

گفتم کع من با عشقم دعوا کردم شب بش گفتم بیادم نیسی بعد یهو خاببم برد اون ده دیقع بعد نوشت باز ینی تو ...

اگه دوست داره په چرا گفتی به یادم نیستی؟

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اگه دوست داره په چرا گفتی به یادم نیستی؟

چمدونم من همش دنبال دعواام همیشه دعوا میکنم..

پسرم خودم مریضیم پسر نزدیک دوهفته است حتی آبم نخورده یه روز درمیون میریم سرم میزنه فقطخودمم مریضم 😢

اللهم اشف کل مریض 

ان شاءالله زودی خوب شید

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

خدا نکنه عزیزم مامانم میخواست بیاد گفتم نیاد اونم مریض میشه دیگه وسط خونه تکونی مریض شدیم یه مریضی ه ...

دقیقا سرماخوریش خیلی بدهه گلم ایشالا خوب بشین..❤️🌼

چمدونم من همش دنبال دعواام همیشه دعوا میکنم..

🥲کم فکر و خیال کن هرچی ت سرته رها کن آروم شی الان مطمعنم استرس داری اینجور حتی ریزش مو هم میگیری 

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اللهم اشف کل مریض ان شاءالله زودی خوب شیداللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم اللهم صل علی محمدوآل مح ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
🥲کم فکر و خیال کن هرچی ت سرته رها کن آروم شی الان مطمعنم استرس داری اینجور حتی ریزش مو هم میگیری

اره از ساعت چهار دارم استرس میکشم که نکنه نادونی کنه کاری کنه‌‌..💔

چند سالشه ؟؟؟

۲۰