2777
2789
عنوان

تو رو قران یکی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 80 پست
دقیقا خودش میگه همشیه تو دعوا میکنی ولی مقصر منم.منم که نمی تونم چیزی بگم..از بس کاریم نداره پرو شدم ...

خب کمتر اذیت کن کمتر گیر بده این بحث کردنا و قهرا و گیر دادنا هم حدی داره خسته میشه بخدا خب توهم یکم درکش کن اینکه میگی گفتم بیادم نیستی و... خب شاید سرش شلوغ بوده شاید دنبال یه کاری بوده باید انجام میداده 

از این لحاظ که نره مطمئنم .ولی کار دس خودش بده چرا.منم نمدونم تاحالا بش نگفتم دوست دارم غرور دارم بن ...

نمی‌دونم شاید فقط وابسته ش باشی 

عشق غرور این چیزها سرش نمیشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کمتر اذیت کن کمتر گیر بده این بحث کردنا و قهرا و گیر دادنا هم حدی داره خسته میشه بخدا خب توهم یکم ...

بهت قول میدم که عوض میشم از فردا فقط کاری نکنه..اخه گوشبش انتن نمیده برف زده.فقط گفت بنی میگی بیادت نیستم و هیچی نگف منو هم خاب برد گفنم نکنه کاری کرده

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

نمی‌دونم شاید فقط وابسته ش باشی عشق غرور این چیزها سرش نمیشه

ادمی نیستم انقد برا کسی استرس بکشم..

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بهت قول میدم که عوض میشم از فردا فقط کاری نکنه..اخه گوشبش انتن نمیده برف زده.فقط گفت بنی میگی بیادت ...

نه مطمئن باش کاری نکرده الانم داره خواب هفت پادشاهو میبینه 😄 فردا هم یکم شاخ و برگ میده و برات تعریف می‌کنه 

تو هم ۱۹ سالته دیگه بچه که نیستی مثلا قراره نامزد کنی قراره زنش بشی بچه که نمیخواد بزرگ کنه 

نه مطمئن باش کاری نکرده الانم داره خواب هفت پادشاهو میبینه 😄 فردا هم یکم شاخ و برگ میده و برات تعری ...

بنظرت الکی انقد نگرانم

اره بنظرم بی مورده دیگه حتما خیلی ناراحتش کردی خب اونم خسته شدهه همینو یه هشدار در نظر بگیر سر هرچیز ...

کدوم که گفتم گفته به یاری خدا؟

گفتم کع من با عشقم دعوا کردم شب بش گفتم بیادم نیسی بعد یهو خاببم برد اون ده دیقع بعد نوشت باز ینی تو ...

عشقم آدم جونش انقدر عزیزه واسه خودش که بخاطر دوتاگله و شکایت نمیره خودشو بکشه خیالت رااااحت

مردا همینن. من با یکیشون حرف میزدم غیب شد بعد ۳ روز اومد هیچیشم نبود😂😂😂 مگه الکیه بره خودشو بکشه😂😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
درکل حرفای امشبش منظورم بود مثلا قبلا اینطوری نگفته فکر میکنم واسه اولین بار اینو به زبون آورده

کدوم حرفا میشه قشنگ بگی

عشقم آدم جونش انقدر عزیزه واسه خودش که بخاطر دوتاگله و شکایت نمیره خودشو بکشه خیالت رااااحتمردا همین ...

این ایطوری نی...

همون که گفته یبار اونقدر غیب میشم...

بمیرمم‌.نکنه امشب کاری کرده بخدا من امروز سکتع مبکنم