2777
2789
عنوان

تردید ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
خانوادش کمکش نمیکنن و حداقل اعلام کنید مشکل مسکن و حل کنن مسائل دیگه حل میشه کم و زیاد درست میشهبهتو ...

خونه زمین و... برای خودمونه یدونه هم میخوایم بخریم شهر . باگ ازدواج دوستی هم اینه که تو مجبوری همه چیو به خانواده ت توضیح بدی 

میدونی چیه الان فهمیدم چرا ازدواج رابطه رو سرد می‌کنه اطرافیان نمیذارن ،الان دوست پسر من توی روستای ...

واقعا موافقم آدمای نزدیک زندگی  خیلی دخالت میکنن مثل خواهر برادر مادر پدر ... خودمم اوایل عقدم اینجوری بودم مثلا همش مامانم میگفت باید فلان چیزو بگیرن برا عیدی برای شب یلدا برای فلان برای بهمان بااینک خودم میدیدم همسرم یکم دستش خالیه. الانم ک فقد ۶روز دیگ مونده ب عروسیمون رسم و رسوم داریم یکم نمیدونم چیکار کنم ....

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا موافقم آدمای نزدیک زندگی خیلی دخالت میکنن مثل خواهر برادر مادر پدر ... خودمم اوایل عقدم اینجو ...

خیلی بدددده گرونیه باید درک کنن باعث سردی و دعوا میشن ایشالا مبارکه عزیزم خوشبحالت غول مرحله ی آخر فقط مونده من تازه اول راهمم

خیلی بدددده گرونیه باید درک کنن باعث سردی و دعوا میشن ایشالا مبارکه عزیزم خوشبحالت غول مرحله ی آخر ف ...

ممنون عزیزم ایشلا این روزای سختی شماهم تموم میشه برید سرخونه زندگیتون.ارهه بخدا پس چیییییییی .. عصن به حرف هیچکس اهمیت نده بخاطر هیچکس با همسرت بد نشو البت عگ لیاقتشو داشته باشه ک مشخصه داره..

ممنون عزیزم ایشلا این روزای سختی شماهم تموم میشه برید سرخونه زندگیتون.ارهه بخدا پس چیییییییی .. عصن ...

آخه نامزد من بیچاره جهاز هم نمی‌خواد من دیگه خجالت میکشم واقعا مثلا عیدی مراسم داریم طلا مرغ برنج گوشت انواع لباسارو ببریم 😭

چمدون و این چیزا؟

چمدون ک گرفتیم همه رو مثلا رسم داریم خونواده ما ناهارو صبونه رو میارن خونه عروس و خونوادش.. یه شب قبل عروسی هم خونواده همسرم باید شام عروسو خوشکه بیارن. خونواده همسرم یکم خسیس میترسم نیارن

آخه نامزد من بیچاره جهاز هم نمی‌خواد من دیگه خجالت میکشم واقعا مثلا عیدی مراسم داریم طلا مرغ برنج گو ...

درست میگیییییییییی ولی متاسفانه چ بخاییم چ نخایییم این رسما هستن عگ هم انجامشون ندی هم تو خونواده خودت هم همسرت کوچیک‌میشی انجام بدی ارزش خودت بالامیره منم این چیزا اولش برام مهم نبود ولی بعدش متوجع شدم ک باید انجام بدم خودش یه عزتیه