2821
2789
عنوان

تمومش کردم

93 بازدید | 14 پست

رابطتمو .

از همه جاعم دلیت زدم و کلا میخام تو فضای مجازی نباشم 

خیلی ناراحتم 

پوچم

بغض خفم می‌کنه اما اشکمم نمیاد.

به قسمت اعتقادی ندارم اما صد خودمو گذاشتم که شرمنده دلم نباشم از این به بعدش با خدا

مطمعنم بهترینارو برام میخاد 

میشه دعا کنین دلم آروم بگیره طاقت بیارم؟

خیلی وابستم بهش کات رابطه هضمش برام سخته 

ممنون میشه بهم انرژی مثبت بدین 

عزیزم طبیعیه که حالت بده، اون وابستگی هم باز طبیعیه چون شوکه شدی، یه هو یه فرد مهم از زندگیت خارج شده. 

اول از همه باید بدونی این به معنای شکست نیست، خودتو ملامت نکن، این به معنای تجربه‌ست! باعث میشه تجزیه تحلیل کنی چه رفتار هایی رو از سمت پارتنرت میخوای و چه رفتار هایی رو باید توی خودت اصلاح کنی، برای خودت خط قرمز تعیین کنی و بفهمی دفعه‌ی بعدی که عاشق شدی باید چجوری رفتار کنی که نه از این ور بوم بیوفتی نه از اون ور بوم.

دوم اینکه باید بپذیری قرار نیست فراموشش کنی، اما میتونی اولویتت رو عوض کنی و خودت رو بیاری تو اولویت، اینجوری واقعا هضمش راحت تر میشه تا اینکه هی به مغزت بگی بهش فکر نکن و فلان. بدتر بهش فکر میکنی اینجوری

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

امیدوارم آدمی بیاد تو زندگیت که هر دو طرف لیاقت همو داشته باشین

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم طبیعیه که حالت بده، اون وابستگی هم باز طبیعیه چون شوکه شدی، یه هو یه فرد مهم از زندگیت خارج شد ...

مرسی حرفات خیلی آرومم کرد

عصبیم که با همه چیش ساختم آخه 

تاپیکات رو دیدم الان دیدم عه تو همونی هستی که چالش هیجدهمت رو توی سایت دیدم و از ایده‌ت خوشم اومد🤣💚 واقعا همون چالشارو ادامه بده عالین

مرسی حرفات خیلی آرومم کردعصبیم که با همه چیش ساختم آخه

میفهمم عزیزم...وقت و انرژی گذاشته بودی خب

منم تجربه این حس رو داشتم که انگار قدرم دونسته نشده...

درد داره ولی خب یادمیگیریم دفعه بعدی مستقیم و با آرامش حرف مونو بزنیم، انتقاد کنیم از طرف و یا دفاع کنیم از خودمون 

مرسی از انرژی مثبتت قشنگم مطمعنم روح بزرگی داری

فدات بشم

میفهمم عزیزم...وقت و انرژی گذاشته بودی خبمنم تجربه این حس رو داشتم که انگار قدرم دونسته نشده...درد د ...

می‌دونی حس پوچی دارم حس میکنم برای یه مدت طولانی باید تنها باشم به دور از فضای مجازی و حتی آدمای اطرافم تا دوباره به خودم بیام

می‌دونی حس پوچی دارم حس میکنم برای یه مدت طولانی باید تنها باشم به دور از فضای مجازی و حتی آدمای اطر ...

چقدر مثله منی وای...دوری از فضای سم مجازی واقعا جوابه

چقدر مثله منی وای...دوری از فضای سم مجازی واقعا جوابه

می‌دونی من آدم برون گرایی هستم 

خیلی خوش ذوقم برای هر چیز کوچیکی ذوق میکنم 

بارها دعوا کردیم زود بخشیدم چون نخواستم با ناراحتی بخابیم یا ناراحتی تو دلمون باشه 

اما امشب...

حس میکنم اگه زیادم دیگه نمیخامش

احترام حرف اولو میزنه تو رابطه 

حس میکنم خدا بهترین چیزو برام در نظر گرفته 

پس مجبورم بگم راضیم به رضای خدا و به زندگیم مثل قبل ادامه بدم 

می‌دونی من آدم برون گرایی هستم خیلی خوش ذوقم برای هر چیز کوچیکی ذوق میکنم بارها دعوا کردیم زود بخشید ...

اره دیگه عزیزم هر آدمی ظرفیت و کاسه‌ی صبری داره. 

گاهی اوقات شکایت کنی نسبت به بی احترامی ها بر می‌گردن بهت میگن بی جنبه یا بچه دو ساله یا نازک نارنجی

اما بی جنبه و بچه‌ی واقعی خودشونن که هنوز یاد نگرفتن از نقطه ضعف دیگران نباید استفاده کنن

این کار تو نشون میده برای خودت ارزش و احترام قائلی

خوب کاری کردی از رابطه خارج شدی

اگه همچنان سکوت میکردی و بعد ضربه‌ی بدی میخوردی بیشتر از اینکه از پارتنرت عصبانی بشی از خودت عصبانی میشدی

اوهوم ممنونم ازت سبک شدم 💙🫂

فدات

2824
2823
2791
2779
2792