2777
2789
عنوان

صدای چیز کمکککک😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
وایییییییییییچه بدبختییییالبته من ندیدم فی.لتر شکن تا حالا صدای...بدهولی خبمطمئن بااااش گفتن الان دا ...

نگوووو خودم میدونم وای🥲😭

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

یه کاربر تعریف میکرد این اتفاق وسط مهمونی براش افتاده بود 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلترشکن نبوده اصلا برا اذیت کردن ملت ساختن اپ رو..🥲💔

وای اسمش چیه بگو حواسمون باشه نصب نکنیم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نخند سرت میاد

سرم اومدههه

ولی عاقل بودم هندزفری گوشم بود

فداسرت حالا فکر نمیکنم تا اتاقای دیگم شنیده باشن ولی هندزفری رو هیچچچچچوقت از خودت جدا نکن من صبحح تا شب هندزفری دارم😂 پستای اینستا همشون خطری شدن

فردا برای یکی دو تا از دخترای که پرحرفن تعریف کن که یک ویروس اومده رو گوشی فلان و اینا  همشون به هم میگن

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
یه کاربر تعریف میکرد این اتفاق وسط مهمونی براش افتاده بود

حالا وسط مهمونی خوبه بقیه میفهمن کسی وسط مهمونی... نمیبینه ولی این تو اتاق تنها بوده😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بهترین راه اینه که اینو به عنوان شوخی برای بقیشونم بفرستی😂

👌🤣🤣🤣

حالا وسط مهمونی خوبه بقیه میفهمن کسی وسط مهمونی... نمیبینه ولی این تو اتاق تنها بوده😂

دقیقااا الان میگن داشتم .... وااای😭😭😭😭💔💔🤣🤣🤣

خب همه که گوشی طرفو ندیدن که بفهمن صدای فیلت*ر شکن بوده فک میکنن داشته از اون فیلما میدیده😂یه کلیپ بود پسره نشست پیش باباش یه چیزی تو لپ تاپ نشون بده تا لپ تاپ رو باز کرد از اون فیلما پخش شد😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

خب همه که گوشی طرفو ندیدن که بفهمن صدای فیلت*ر شکن بوده فک میکنن داشته از اون فیلما میدیده😂یه کلیپ ...

اون دیگه خیلی بدبخت بوده🤣

سرم اومدهههولی عاقل بودم هندزفری گوشم بودفداسرت حالا فکر نمیکنم تا اتاقای دیگم شنیده باشن ولی هندزفر ...

من اگه هنذفری هم داشتم از شانسم یجوری میشد صداش از هنذفری هم بیرون بره