2777
2789
عنوان

حسادت در حد مرگ

192 بازدید | 8 پست

اون خواستگارو خانوادم ردش کردن و اصلا نزاشتن ببینمش من بعدا دیدمش خیلی خوشگله یعنی خیلی خیلی خوشگله تمام معیارهای زیبایی مثل چشم درشت رنگی ابروی هشتی دماغ عملی خدایی کوچولو لبای غنچه کلا عین یه تیکه ماه زنش کاملا معمولی از منم پایین تر بود قیافش واقعا خوش به حالش الان اون دختر در چه حاله من در چه حالم ای کاش ردش نمی‌کردن من که هی داره سنم می‌ره بالا به شدت خجالتیم دوسپسرم ندارم قدمم بلند نیست (دارم میگم انتخابی ندارم اصلا )آخرش فک کنم تو سن سی سالگی با یه مرد ۴۰ساله زن طلاق داده زشت ازدواج کنم بی ذوق همش میگم خوش به حال اون دختر فکر میکنم چه قدر داره بهشون خوش میگذره واقعا کاش من شانس اونو داشتم 

دست پدر و مادرم درد نکنه تمام ذوق و زندگی و از من گرفتن یه دستی گند زدن به کل عمرم کاش اصلا به دنیا نمیومدم یه دختر مثل من سیاه بخت یکی هم مثل زن اون پسر

فقط چون طرف خوشگله؟😂😐😐😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا فکر میکنی حتما باید ازدواج کنی که انقدر استرس و نگرانی داری ؟ تو‌ کار خودتو بکن درست رو بخون برو تو جامعه کار کن جاهای مختلف برو بلاخره کسی که باید سر راحت قرار میگیره 

در ضمن شوهر کردن یه گزینست نه یه هدف که انقدر حرص داری میخوری 

واقعا به نظرت خوشگلی میشه معیار واسه ازدواج مثلا با لب های غنچه و ابروهای هشتی ش میخواست خرج خونه و زندگی دربیاره؟ یا موقع بد اخلاقی های و رو مخ بازی هاش میخواستی قربون چشمای درشت رنگیش بشی؟؟؟؟

بعد هم از کجا میدونی اون خانوم الان باهاش خوشبخته؟

سوما به خدا توکل کن