endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 عنوان میخوام بمیرم 120 بازدید | 10 پست خستم اعصابم خرابه حوصله ندارم نمیتونم به این زندگی ادامه بدم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1403/11/20 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 چرا عزیزم وقتی چیزی اونجور ک نمیخوام پیش بره عصبانی میشم مثل الاندلم میخواد بمیرم از این دنیا راحت شم فکرکرذن ب فرداهم عصبانی ترم میکنه انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 چرا خو عصبانیمخستمهمینجوریش دغدغه زیاد دارم خانواده هم فقط حرف میزنن ک مهمی و فلان پای رفتار باشه اصلا اهمیت نمیدن انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 مشکل چیه بگو تا خالی شی مشکل اینه که یکم اوضاع بدتر میشه حالا هرچی باشه من سرریز میشم دیگه نمیکشمانقدر خستم هرروز و هرروز هرچی میخوابم هرکاری میکنم اوضاعم بهتر نمیشه همینجوریش از همه چی ناامیدم حالا چ برسه بقیه چیزا تازه فهمیدمم رفتارای خانوادم ازاردهندس انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
donya_817 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 92 عصبانیمخستمهمینجوریش دغدغه زیاد دارم خانواده هم فقط حرف میزنن ک مهمی و فلان پای رفتار باشه اصلا اهمی ... جسارتا سنتون؟
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 جسارتا سنتون؟ 20 انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2550 اهل کتاب هستی؟ اره انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.