2777
2789

سلام کیا تا حالا دندون عقل کشیدن؟

من تاحالا اصلا دندون نکشیدم این اولی یه. بقدری میترسم که یادش میفتم دستو پام یخ میکنه 

توروخدا بگید خیلی وحشتناکه؟😭

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کشیدم اصلا نفهمیدم چی شد حتی بعدشم ژلوفن نخوردم فقط انتی بیوتیک داد مرتب بخور

بعدش خونریزی داره؟

غذا چی میتونم.بخورم آخه دخترم شیر میخوره نمیشه چیزی نخورم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

من ده روز پيش كشيدم خيلي وحشت دارم ولي دكتر كاملا بي جسش كرد و اصلاً درد نداشت البته از نوع نهفته نبود و خيلي راحت بود 

فقط بعد از  چند ساعت درد ميگيره كه دكتر گفت مسكن بخور 

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
من ده روز پيش كشيدم خيلي وحشت دارم ولي دكتر كاملا بي جسش كرد و اصلاً درد نداشت البته از نوع نهفته نب ...

مال منم نهفته نیس اما به سمت لپم کج در اومده خیلی میترسم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
بعدش خونریزی داره؟ غذا چی میتونم.بخورم آخه دخترم شیر میخوره نمیشه چیزی نخورم 

همه چی بخور

چیزی نیست اصلا

فقط مواظب باش چرک نکنه خدایی نکرده

اولش هم شاید ۱کم فکت درد بگیر و نتونی کامل باز کنی دهنتو

ولی همش قابل تحمله و اصلا مشکل ساز نیست

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔

من كه خونريزي نداشتم  قبل اينكه برم دكتر خرما و شيرموز خوردم  تا چند ساعت نميتوني چيزي بخوري ، بعدش هم مايعات بايد بخوري فقط حواست باشد از ني استفاده نكني 

من بعد از چهار ساعت شروع به خوردن كردم بنا بر توصيه دكتر بستني خوردم

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
سلام والله منم میترسم نرفتم خخخخخخخخخخخخخ باید عصب کشی کنم

سلام دندون عقلو که پر یا عصب کشی نمیکنن حداقل من تا حالا ندیدم

اما دندونای دیگه من عصب کشی انجام دادم اصلا ترس و درد  نداره بغیر از همون آمپول بی حسییییی😰😰😰😰

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤