2789
عنوان

وکالت تام

81 بازدید | 4 پست

قضیه از این قراره ک من یدونه برادر و دوتا خواهر ناتنی دارم

اینا از حدود ۱۰ سالگی با مامانشون رفتن مامانشون جدا شد و بعد پدر من با مامانم ازدواج کرد

بچه بودم کلا دو سه بار دیدمشون تا اینکه بعد دانشگاهم اومدن خونمون و باهام ارتباط گرفتن خدایی خیلی بهم لطف کردن چه مادی چه معنوی مثلا برادرم تو کنکور مجددی ک دادم خیلی کمکم کرد

پدر من خیلی خسیس بود اخیرا بیمار شده و یه مقدار فراموشی گرفته و تموم سرمایشو سپرده کرده تو بانک دوتا هم زمین داره ک قولنامه این و اصلا از حدود ۳۰ سال قبل ک خریدتشون نرفته سراغشون

حالا این برادر ناتنیم میخواد بره دنبال این دو قطعه زمین امروز به بابام گفت بیا بریم دنبالش یا به من وکالت بده خودم برم

پدرمم گفت وکالت بهت میدم ولی مریضه اگه بره دفتر اسناد رسمی برادرم میتونه وکالت تام ازش بگیره و متوجه نشه

امروز تو حرفای برادرم فهمیدم ک سر دفتر آشنا هم دارن

اگرچه بهم خیلی خوبی کردن ولی نمیتونم اعتماد کنم ک بعدا حقی رو ناحق نکنن و اگه وکالت تام بگیره هرچیزی ممکنه 

چیکار کنم؟ باهاشم رودربایستی دارم ک مستقیم بهش بگم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اعتماد نکن اصلا

یه دفتر دار بود رفته بودم

داشت به یه پیرزنه همه جیزو توضیح میدادم که پسرت قراره فلان وکالت و ازت بگیره راضی هستی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اعتماد نکن اصلایه دفتر دار بود رفته بودمداشت به یه پیرزنه همه جیزو توضیح میدادم که پسرت قراره فلان و ...

آره دفتر دار موظفه توضیح بده ولی این میخواد ببره پیش دفتر دار آشنا ممکنه توضیح نده

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره دفتر دار موظفه توضیح بده ولی این میخواد ببره پیش دفتر دار آشنا ممکنه توضیح نده

هر چیزی ممکنه بله

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هر چیزی ممکنه بله

تازه امروز زنگ زده بود ب دوستش ک کارمند بانکه که ازش بپرسه وقتی ما نمیدونیم بابامون کجا حساب داره استعلام از بانک مرکزی میشه گرفت یا نه که علاوه بر اون پرسید اگه یکی وکالت تام داشته باشه از یکی میتونه حساباشو ببنده یا ن

این قطعا تو سرشه ک وکالت تام بگیره از بابام من نمیدونم این وسط چیکار کنم

خیلی بی چشم و روییه اگه بخوام بگم نه وکالت تام نگیر چون اعتماد ندارم بهت