2777
2789
عنوان

بميري خو!؟

866 بازدید | 56 پست

خانوما من نميدونم شوهرمو دوس دارم يا بهش وابسته ام خو درسته نا با هم خيلي دعوا داريم ولي خو كلي عاشق هميم ولي بعد اخرين دعوا با اينكه مقصر بود منو ميبينه حالش بد ميشه 

من ميدونم واسمون دعا گرفتن چون چند بار بعداد ابطال جادو دوباره همون ادم مهربون سابق شد الان دعا واسه جلب محبت و باطل كردن بلدين يا چله يا ختم هرچي

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

یعنی چجوری میشن که میگی حالش بدمیشه؟

شایدشماحساس شدی

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا که بد هست ابطالش بد روی بدتر میشه  بجای فکر راجع به این چیزا سعی کنید به نقاط ضعف و قوت رابطتون فکر کنید 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

سوره طلاق زیاد بخوون .جلو زبونتم بگیر دعوا نمیشه .اینا همه بستگی به خودمون داره

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

به جا این خرافات و مسخره بازیا برو چهارتا کتاب روانشناسی و آداب همسرداری و زندگی بخون.تا وقتی دنبال این خرافاتی منم همسرت باشم از دستت خسته میشم.سعی کن ی کم به روز باشی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
دعا که بد هست ابطالش بد روی بدتر میشه  بجای فکر راجع به این چیزا سعی کنید به نقاط ضعف و قوت راب ...

جايي واسه تشخيص نقطه نمونده

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز