2821
2789
عنوان

طلاق در16سالگی

448 بازدید | 25 پست

دوستان من خاله کوچیکم 16سالشه خودشم بچه طلاقه پدربزرگم ازدواج کرده زنشو طلاق داده (مادربزرگ منو نه)الان ازون خانم ی دختر داره ک درسن13سالگی بزور عروسش کردن و خالم درحدی نمی‌خواست ک تا چندوقت برای رابطه شوهرشو نمیذاشت و بزور یبار رابطه داشت ک حاصل همون یبار رابطه الان ب پسر 1سال و7ماهه هس الان دیگه بازور تهدید میخواد بیاد طلاقشو بگیره من فکرم درگیر اون پسرشه چون همسن پسر خودمه دلم خیلی براش میسوزه چون خالم گفته نمیخوامش میذارمش و میام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افغانی هستین؟ باورم نمیشه ایرانی الان تو این سن ازدواج کنن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اخه خالتم بچس شاید شرایط بزرگ کردن بچه نداره خودش هنوز بچه خدا بگم چکار نکنه همچین مادر پدراییو بابا ...

اره همه ناراحتن مقصر پدربزرگمه ک بزور شوهرش داد درحالیکه ازهمون اول می‌گفت نمیخوامش چون کم سن بود بهش میگفتن قبول نکنی میکشیمت اینم از ترس قبول کرد ولی آخه مادر تو هر سنی باشه نمیتونه بچشو ول کنه همش قیافه پسرش جلو چشامه

خب سنش کمه خودش هنوز بچس

یعنی یکم بزرگتر بشه دلش برا بچش نمیسوزه دلش براش تنگ نمیشه آخه هربار خونه مامانم میومد میدیدمش اصلا ب پسرش نمی‌رسید اینم میدونم با یه پسر دیگه در رابطه هست

اره همه ناراحتن مقصر پدربزرگمه ک بزور شوهرش داد درحالیکه ازهمون اول می‌گفت نمیخوامش چون کم سن بود به ...

نمیدونم کسی جای کسی نیست نمیتونم قضاوت کنم 

من یه بچه شونزده ساله داره میبینم اخه چجوری از پس یه بچه بر بیاد تک و تنها اونم تو خونه ای که پدرش به زور شوهرش داده شرایط سخته شاید پیش پدرش باشه بهتر باشه 

نمیدونی چرا میخواد جدا بشه 

یعنی یکم بزرگتر بشه دلش برا بچش نمیسوزه دلش براش تنگ نمیشه آخه هربار خونه مامانم میومد میدیدمش اصلا ...

عزیرم وقتی پدربزرگت خودش را نگه نداشته و به زور شوهر داده ؛ مطمئنا با بچه راهش نمی ده ؛ واسه همین بچه را نمیاره 

یعنی یکم بزرگتر بشه دلش برا بچش نمیسوزه دلش براش تنگ نمیشه آخه هربار خونه مامانم میومد میدیدمش اصلا ...

۱۶ سالگی آدم اصن تو یک دنیا هیجانی رویایی دیکس من خودم ۱۵ ازدواج کردم از بعد ۱۸ دنیا شبیه آدم بزرگ ها می‌دیدم تو جمع خانواده شوهرم ساده ساده حرف میزدم بهم میخندیدن