aftzo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 184 عنوان بیاین بی بی چکم مثبت شد 150 بازدید | 23 پست ۷.۸ماهئ بود که اقدام میکردیم آمل نمی شد این باراقدام کردیم بعد امروز صب بیبی چک زدم مثبت شد اصلا باورم نمیشه یه حسی عجیبی دارم بنظرتون اول برم خانه بهداشت یا از دکتر متخصصم شماره بگیرم 1403/11/20 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aftzo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 184 نمیخاد بهداشت بری. فقط زیر نظر متخصص باش واسه آزمایش بتا میگم
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3021 ازمایش بده اول بعد اگر درد شدید نداری صبرکن ۷هفته برو سونوحالا که حاجت روا شدی برای حاجت دا منم دعاکن 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
aftzo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 184 ازمایش بده اول بعد اگر درد شدید نداری صبرکن ۷هفته برو سونوحالا که حاجت روا شدی برای حاجت دا منم دعاک ... اخه نمیدونم چند هفتمه انشاالله همه به حاجت دلشون برسن
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3021 اخه نمیدونم چند هفتمه انشاالله همه به حاجت دلشون برسن اولین روز اخرین پریودیت؟بعدچنددقیقه بیبی چک مثبت شده؟چندتا تست زدی ؟ 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
دختر_بوشهری عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 886 اخه نمیدونم چند هفتمه انشاالله همه به حاجت دلشون برسن اولین روز اخرین پریودت کی بوده
aftzo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 184 اولین روز اخرین پریودیت؟بعدچنددقیقه بیبی چک مثبت شده؟چندتا تست زدی ؟ خیلی سریع مثبت شد
aftzo مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 184 اولین روز اخرین پریودت کی بوده اخرین پریودم ۱۰ دیماه بود که بعداز ۱۵ روز تمام شدم اقدام کردیم
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3021 خیلی سریع مثبت شد احتمال خطاش خیلی خیلی کمه 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3021 اخرین پریودم ۱۰ دیماه بود که بعداز ۱۵ روز تمام شدم اقدام کردیم خوب پس خوب گذشته از موعدت خفته ی دیگه سونو بده ممکنه قلبشم تشکیل شده باشه😍 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید