2777
2789

تو رو خدا اگه نتیجه گرفتین یا تجربه دارین بگین🥲🙏🏻

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

خودمم مجردم هنو

یس و طه و احزاب شنیدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اتفاقا دوس دارم مجرد باشم لذت میبرم وقتی ببینم 35سالم شده خونمون سوته کوره نه داماد دیده باشم خانواده نه برو بیا نه عروسی نه نوه نه ذوق نه هیچی دوس دارم حسرت تو چش پدر مادرمم ببینم به خدا لذت میبرم 

.

یاسین و دعای یستشیر باهم چله بردار 

دعای سیفی صغير ۹۹ شب بخون 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من اتفاقا دوس دارم مجرد باشم لذت میبرم وقتی ببینم 35سالم شده خونمون سوته کوره نه داماد دیده باشم خان ...

ولی من دلم میخواد یه آدم جدید بیاد تو زندگیم🥲

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

چرا؟😂

چون واقعا خوشم میاد دلم میخواد یه دختر سن بالا مجرد باشم همش بخوابم بیرون نرم برم سرکار و بخورم بخوابم همین تا وقتی که بمیرم و اینکه دوس دارم پدر مادرم و کل فامیل تا ابد تو حسرت ازدواج من بمونن بکشنمم ازدواج نمیکنم دلم نمی‌خواد با ازدواجم خانوادم ذوق کنن و همین طور خودم دلم میخواد تا ابد قلبم یخ بزنه 

.