سلام دوستان به نظرتون کارم عقلانی هست میخوام نهایی رو بزارم بعد کنکور اردیبهشت بخونم عمومی هم اوضاعم خوب نیست میخوام وقتشو بدم به زیست تست بیشتر بزنم الانشم برنامم ۱۲ ساعت هستش واقعا نمیکشم بیشتر کنمش چه کنم😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه برا نهایی شروع نکردم بقیه درسام خوندم البته زیاد نه ولی شروع کردم قبلا و یه پایه ای دارم که بتونم تست های سطح بالاتری کار کنم هنوز کلاساش شروع نشده من بیشتر به خاطر ازمون جمع بندی دوپینگ و کلاس و ازمون امتحان نهایی خریدمش بقیه پکیجش زیاد به دردم نمیخوره مگه نکته و تست زیستش رو یه نگاهی بکنم
شما چطوری جمع بندی میکنین من خودم میخوام چند تا ازمون جامع بزنم نکته تست ببینم تست بزنم
من که برا اکثر درسام مثل زیست و شیمی و ریاضی ای کیو زدم تا فروردین ایشالله تموم میکنم کتابارو و همه ازمون هایی که عقب موندم از اول سال رو میزنم بعدش میرم رو نردبام و سوالای سخت تر و ازمون جمع بندی دوپینگ ماز رو شرکت میکنم یه سری ازمون های تک درس هستن که خیلی از رتبه برترا پیشنهاد دادن اونارم کار میکنم احتمالا بعدش برنامم برا فروردین بیشتر نهایی هستش چون نخوندم از اول سال زیاد نکته تست از ماز شاید جزوه هاش رو بخونم ببینم وقت چقدر یاری کنه
اونقدر ها که فکر میکنی خوب نیست من چون پشت کنکور بودم یه پایه ای دارم از زیست شناسی مخصوصا ولی تو فیزیک .و ریاضی خیلی ضعیف ترم ولی کلاس های خوبی دارم معلم هام خوبن تدریسشون کامل و قویه فقط امیدوارم تا فروردین تموم شه همشون میتونم تند تند بخونم مثلا زیست ایمنی رو تو 5 ساعت میتونم بخونم از پارسال یادمه ولی خیلی جدیدا بی حال و تنبل شدم همش خوابم میاد زیاد نمیتونم بخونم ممنون ایشالله من الان 19 سالمه امسال دیگه باید برم دانشگاه