2777
2789
عنوان

نهایی کنکور

459 بازدید | 50 پست

سلام دوستان به نظرتون کارم عقلانی هست میخوام نهایی رو بزارم بعد کنکور اردیبهشت بخونم عمومی هم اوضاعم خوب نیست میخوام وقتشو بدم به زیست تست بیشتر بزنم الانشم برنامم ۱۲ ساعت هستش واقعا نمیکشم بیشتر کنمش چه کنم😅

اره منم گذاشتم بعد کنکور اردیبهشت

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی به نظرتون فارسی و زبان و بخونم از الان؟

اره دا دهنت سرویس میشه شب امتحان فارسی  دوازدهم   یه حجمی از سه تا پایه توشه مطلب خودشم به کنار دست کمش نگیر

وَاللَّه يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ

دیر میشه زبان کلی قواعد داره بعد اردیبهشت نهاییت 15 روز وقته تازه فیزیک و ریاضی باید کلی نمونه سوال حل کنی دیر میشه عمومی رو از الان بخون اختصاصی رو بزار بعد اردیبهشت  تمرین کن یازدهم هم هست مثل اینکه هااااااا سلامت و هویت و تاریخ و انسان محیط زیست و زمین رو چی کار میکنی ؟

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ولی تاریخو الان نخونی جمع نمیشه

البته اگه ترمیم یازدهم داری

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚