2777
2789

سلام 

من میخوام ارایش کردنو یاد بگیرم و هیچ وسیله ای هم تدارم و باید بخرم میشه لوازم ارایشی های روزمرتون که استفاده میکنین و جنس خوبی دارن رو معرفی کنین و حدودا قیمتشونو هم بگین لطفا اونایی که قیمت مناسبی داشته و استفاده کردینو معرفی کنین

منم یه سوال دارم

از کجا بدونیم چی بهمون میاد، چه رنگی به پوستمون میخورهههه

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نچرال مده

نیوفت تو خط آرایش

اسیرت میکنه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تو چه رنج قیمتی میخوای؟ میخوای ارایش کردن در حد روزمره و مهمونی یاد بگیری؟ یا حرفه ای؟بگو تا بهت بگم ...

بزای استفاده ی روزمره میخوام 

رنج قیمت رو هم میخوام طوری باشه که زیاد هزینه نکنم قیمت پایین

بزای استفاده ی روزمره میخوام رنج قیمت رو هم میخوام طوری باشه که زیاد هزینه نکنم قیمت پایین

اول از همه سعی کن نوع پوستت بشناسی چربه یا خشکه تا لوازمی که میخری به پوستت اسیب نزنن

از همین الان ازت خواهش میکنم یا ارایش نکن یا اگر کردی چیز های فیک و... نخر همینجوریش ارایش پوست نابود میکنه چه برسه فیک هم بزنی

تو رنج متوسط ایرانی میتونی محصولات کالیستا شون یا مای رو بخری

تو خارجی ها هم قیمت مناسب گابرینی میبلین رولوشن لورئال فوراور۵۲ استودیو میکاپ ایزادورا و فلورمار و......

شیگلم هم هست ولی هم گرونه هم یه برند چینیه که خیلی کیفیت نداره لوازم ارایشی هاش 

برای شروعم بنظر من اگه دوست نداری پوستت اسیب بیینه ضدافتاب رنگی بزن برای خودم لافارر مناسب پوست چربه(به نسبت ایرانی بودنش یکم قیمتش بالاست ولی کاورش درحد کرمپودره هم ضدجوشه)

درکل ریمل،کرمپودر،رژگونه،خط چشم،لیپ‌گلاس یا رژ،کانسیلر،پودرفیکس،کانتور،پرایمر

اینا داشته باشی میتونی ارایش اساسی بزنی

هر چیز که در جستن آنی، آنی

سی سی کرم فارماسی هم قیمتاش خوبه استفاده نکردم ولی تعریفشو شنیدم

اره دقیقا برای استفاده روزمره سی سی کرم و بی بی کرم عالیه 

اگه پوستت چربه سی سی کرم اگه خشک بی بی کرم بگیر بهتر از کرمپودره

هر چیز که در جستن آنی، آنی

اره دقیقا برای استفاده روزمره سی سی کرم و بی بی کرم عالیه اگه پوستت چربه سی سی کرم اگه خشک بی بی کرم ...

ببخشید شما رژگونه صورتی ملایم مثل لاو کیک شیگلم اگه با قیمت مناسب برندی رو می شناسین میشه بهم معرفی کنید