2777
2789

من نامزدم امشب خونشون بودم نامزدمم اینجا نیست برا شغلش شهری دیگس این برادر شوهرمو کلا ندیدم چون اینم شهری دیگس امشب دومین شبی بود ک میدیدم دو سالم ازم کوچیک تره از اول تا آخر تو اتاق بود شامم بیرون خورده بود خدافظیم نیومد بکنه خیلی بهم برخورد 😑

پدرشوهرمم بعد شام رفت تو اتاق خوابید درم بست سنشم زیاد نیست. من تازه نامزد کردم و این شاید چهارم پنجمین باریه ک میرم خونشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار اونا درست نبود اما یادت باشه نامزد شوهرتی نه اونا سعی کن شوهرت نیست ی عصرونه بری برگردی  اگر دعوتت کردن شام برو

وقتی شوهرت نیست نرو چ حرف نشورکی اخه دارین با اونا

رفتار اونا درست نبود اما یادت باشه نامزد شوهرتی نه اونا سعی کن شوهرت نیست ی عصرونه بری برگردی اگر د ...

خیلی اصرار میکنن نمیشه دیگه هی بگم نمیام ی ماه یبار شوهرم میاد تو این ی ماه فقط یبار قبول میکنم میرم

آخه حتی خدافظیم نکرد

جدا میگم نمیخوام ناراحتت کنم

درسته کارش جالب نبود

اما حقیقتش اصلا حوصله ات رو نداره. نمیخواد باهات صمیمی بشه یا شاید افسردگی داره

اما تو این رفتار رو بی احترامی برداشت نکن یا فکر نکن خصومت شخصی با تو داره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***