2777
2789
عنوان

بچه ها بیان کمک

37 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر دیگه موندم چیکار کنم گفتم بیام  اینجا تا از شما مشاوره بگیرم دیشب با شوهرم یکم بحثمون شد یکمم من مقصر بودم بعد زمانی که با شوهرم بحثم میکردم صدای گوشیم زیاد بوده آبجیم شنیده بعد شوهرم یکم بعد پشیمون شد اومدم از دلم در آورد بعد من از زمانی که عقد کردم هر هفته چهار شنبه ها میرم خونه مادر شوهرم دو هفته نتونستم برم بعد دعوت کردن منو آبجیمم گیر داده که اگه بری خودتو کوچیک می‌کنی خانوادش میگن خودش اومده آشتی کرده اگه بفهمه من رفتم خونه مادر شوهرم می شینه زیر گوش مامانم میخونه چیکار کنم به نظرتون 

واااای 

بگو زن وشوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن 

بگو یه بحث بین خودمون بود تموم شد 

,الان هم صبحه

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اجازه ی دخالت به خانوادتون میدین؟ خانوادتون چکار هستن که مدیریت روابط زناشویی شمارو میکنن. اصلا به اونا هیچ ربطی نداره . همین دخالتا تو گوش خوندنا فیت دادنا دوران عقدو کوفت عروس دوماد میکنه.

من خواهرام دوران عقدشون مامانم و زنداداشم خیلی به خواهرام فیت میدادن و باعث شدن خیلی دعواها بیفته بینشون . ولی من از روزی که ازدواج کردم هر اتفاق خوب و بدی بینمون بیفته پیش هیچ کسی نمیگم و اصلا موردیم باشه که خانوادم خبردار بشن اجازه ی دخالت بهشون نمیدم. میگم درسته با همسرم حرفم شده ولی دلیل بر این نیست ک همسرم بده خیلیم خوب و آقاست  بین زن و شوهر بحث پیش میاد دیگه. 

نزار نظر بدن بهتون دختر