2777
2789
عنوان

سلام بیایید بهم بگید چ کلاسی برم

128 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من یه مدت نزدیک ۴ ماهی رفتم کلاس زبان . 

یه استاد فوق العاده عالی پیدا کردم خصوصی هم رفتم 

قرار شد یک سال برم  ک اوکی بشم گفت یک ساله فولت میکنم . اما متاسفانه از مشغله زیاد  و خستگی سرکار ول کردم نتونستم برم . 

بعدش رفتم کیک بوکسینگ با پسرخاله ام . دوماه رفتم . قرار شد اونم یک سال ادامه بدم ک برم مسابقات باز ولش کردم 

البته  سرم خیلی شلوغه چون سرکار هم میرم 

۶ ونیم صبح میرم سرکار تا ۲ونیم ظهر  ،،وقتی هم میام خونه خیلی ب شدت خسته ام باید بخوابم . 

خب بالاخره دلم میخواد بیرون هم یه دوری بزنم یه پارکی تفریحی هم بکنم

ک با این کلاس هام اگه برم اصلا وقت نمیشه برا تفریحم .

الانم ک هیچ کدوم رو نرفتم . دلم  می‌خواد گیتار بخرم و کلاس گیتار برم .

حالا نمی‌دونم چیکار کنم زبان و کیک بوکسینگ رو بیخیال بشم همون گیتاربگیرم و تفریح بعدظهرا برم ؟ 

یا نه  بشینم برا زبان یا کیک بوکس وقت بزارم؟؟

چون مشکل اینه سرکار میرم خیلی خسته میشم وقتم پره 

وگرنه دوس داشتم همه رو باهم برم . 

Icdl هم یه مدت رفتم کلی کلاساشو رفتم  و هزینه دادم ولی موقع مدرک فنی حرفه ای ردم کرد . 

اونم می‌خوام برم باز. 

چه کنم راهکاربدید؟ 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

موسیقی نیاز به تمرین روزانه داره اگ نباشه نتیجه نمیده

آهان مرسی یه جایی  پرسیدم برا این که ثبت نام کنم دیگه خودشون آموزش میدن ‌‌‌ بنظرت  موسیقی  برم خوبه  ؟ خسته کننده نباشه؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم کاربری قبلیم سر این ترکید که عنوان بی ربط میزدم که مردم بیان

حواست باشه 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

ببین منم کاربری قبلیم سر این ترکید که عنوان بی ربط میزدم که مردم بیانحواست باشه

تولدت مبارک . 

ع چ بد 🤦

تولدت مبارک . ع چ بد 🤦

ممنونم عزیزم🩵

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03