2777
2789
عنوان

چرا آخه من😔

1107 بازدید | 55 پست

یه دختر پر جنب و جوش گلر(دروازه بان) بودم از دیوار صاف بالا میرفتم دونده پر قدرتی بودم اگه یه روز طناب و بارفیکس نمیزدم روزم شب نمیشد الان یه ساله دیسکم بیرون زده و هرچند وقت یه بار زمین گیر میشم.دلم برای سالن فوتبال تنگ شده با حسرت بارفیکس خونه رو نگاه میکنم هر درمانی بگین انجام دادم دکتر متخصص رفتم. الان ساق پام به حدی درد میکنه که کم آوردم. کسی مثل من بوده خوب شده باشه؟

قدر سلامتیتون رو بدونید مشکل جسمی روی اعصابم تاثیر میزاره

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

اخیی🥺ان شالله خوب میشی نباید بدون نظر مربی تمرین میکردی ولی بیرون زدگی چیز غ طبیعی نیست استراحت کنی ...

ممنون عزیزم مربی داشتم. استراحتم میکنم انگار فایده نداره 😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دکتر چی میگه؟نرمشهای مخصوص داره انجام میدی؟

دارو داده استراحت میکنم ولی الان اون پام خوب شده زده به ساق اون یکی پام

نرمشم بتونم انجام میدم

اگه بیرون زدگی دیسک دارید فقط باید مراعات کنید و کار سنگین انجام ندید من ۳۳ساله با در رفتگی دیسک در گیرم ولی الان با رعایت کردن و انجام حرکات کششی اصلاحی و پیاده روی خداروشکر خوبم ولی این بیماری درمان کامل نداره استخر آب گرم خیلی خوبه براتون

کاربر آقا 

منم همه دردایی رو که میگی با شدت زیاد کشیدم ولی اخرش دیگه یه شب شدید گرفت در حدی که امبولانس اومد منو برد ام ار ای گرفتن گفتن یه مهره پارگی داره و به نخاع رسیده اگه فوری عمل نشی اسیب میبینه نخاعت الان ۲۵ روزه عمل کردم خدارو شکر دردای شدیدم قط شدن فقط باید رعایت کنم تا کامل خوب شم انشالله خدا کمکت کنه ولی یه پیج تو اینستا هست یه اقایی اونایی که مثل من زمین گیر بودن میرن پیشش برگشتنی کامل خوب میشن با پای خودشون میرن خونشون  نمیدونم واقعیه یا نه  انگار گردنشون رو میکشن یا یه همچین چیزی

🥀🖤🖤🖤

اگه بیرون زدگی دیسک دارید فقط باید مراعات کنید و کار سنگین انجام ندید من ۳۳ساله با در رفتگی دیسک در ...

بله بیرون زدگیه ممنون ازتون دائم استراحت میکنم ولی انگار تاثیری نداره

منم همه دردایی رو که میگی با شدت زیاد کشیدم ولی اخرش دیگه یه شب شدید گرفت در حدی که امبولانس اومد من ...

خداروشکر که حالتون خوبه

تازه باز ام آر آی دادم فقط بیرون زدگیه، واقعیت میترسم برم پیش کسی غیر از پزشک متخصص

همه آرزوم اینه بازم تو سالن بدوم