2777
2789
عنوان

چرا آخه من😔

909 بازدید | 55 پست

یه دختر پر جنب و جوش گلر(دروازه بان) بودم از دیوار صاف بالا میرفتم دونده پر قدرتی بودم اگه یه روز طناب و بارفیکس نمیزدم روزم شب نمیشد الان یه ساله دیسکم بیرون زده و هرچند وقت یه بار زمین گیر میشم.دلم برای سالن فوتبال تنگ شده با حسرت بارفیکس خونه رو نگاه میکنم هر درمانی بگین انجام دادم دکتر متخصص رفتم. الان ساق پام به حدی درد میکنه که کم آوردم. کسی مثل من بوده خوب شده باشه؟

قدر سلامتیتون رو بدونید مشکل جسمی روی اعصابم تاثیر میزاره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اخیی🥺ان شالله خوب میشی نباید بدون نظر مربی تمرین میکردی ولی بیرون زدگی چیز غ طبیعی نیست استراحت کنی ...

ممنون عزیزم مربی داشتم. استراحتم میکنم انگار فایده نداره 😔

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه داره خیلیا بیرون زدگی دارن و ورزش میکنن امید داشته باش به خدا

خیلی ممنونم امیدم به خداست 

انشاالله اوکی میشه نگران نباش توکل بر خدا

ممنون عزیزم انشالله شماهم همیشه سلامت باشید

دکتر چی میگه؟نرمشهای مخصوص داره انجام میدی؟

دارو داده استراحت میکنم ولی الان اون پام خوب شده زده به ساق اون یکی پام

نرمشم بتونم انجام میدم

پیاده ر وی دراب

الان هوا خیلی سرده بعد از عید بازم میرم

اگه بیرون زدگی دیسک دارید فقط باید مراعات کنید و کار سنگین انجام ندید من ۳۳ساله با در رفتگی دیسک در گیرم ولی الان با رعایت کردن و انجام حرکات کششی اصلاحی و پیاده روی خداروشکر خوبم ولی این بیماری درمان کامل نداره استخر آب گرم خیلی خوبه براتون

کاربر آقا 

منم همه دردایی رو که میگی با شدت زیاد کشیدم ولی اخرش دیگه یه شب شدید گرفت در حدی که امبولانس اومد منو برد ام ار ای گرفتن گفتن یه مهره پارگی داره و به نخاع رسیده اگه فوری عمل نشی اسیب میبینه نخاعت الان ۲۵ روزه عمل کردم خدارو شکر دردای شدیدم قط شدن فقط باید رعایت کنم تا کامل خوب شم انشالله خدا کمکت کنه ولی یه پیج تو اینستا هست یه اقایی اونایی که مثل من زمین گیر بودن میرن پیشش برگشتنی کامل خوب میشن با پای خودشون میرن خونشون  نمیدونم واقعیه یا نه  انگار گردنشون رو میکشن یا یه همچین چیزی

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اگه بیرون زدگی دیسک دارید فقط باید مراعات کنید و کار سنگین انجام ندید من ۳۳ساله با در رفتگی دیسک در ...

بله بیرون زدگیه ممنون ازتون دائم استراحت میکنم ولی انگار تاثیری نداره

منم همه دردایی رو که میگی با شدت زیاد کشیدم ولی اخرش دیگه یه شب شدید گرفت در حدی که امبولانس اومد من ...

خداروشکر که حالتون خوبه

تازه باز ام آر آی دادم فقط بیرون زدگیه، واقعیت میترسم برم پیش کسی غیر از پزشک متخصص

همه آرزوم اینه بازم تو سالن بدوم