2777
2789

چقدر امروز تاپیک دعواي شوهر داریم 😓خسته شدم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بزن نه ولی یبار بیرون بودیم عروسی گفت شالتو بکش جلو من گفتم عقب نیستو اینا خلاصه عصبانی شد حرف بدی بهم زد وسط عروسی بردمش تو ماشین چناااان جیغ و داد وگریه ای راه انداختم که به غلط کردن افتاد.ولی حیف عروسی کوفتم شد

من شوهرم برا اولین بار پریشب کتکم  زد پاهامو گرغت بالا محکم میزد رو پاهام ورزشکاره خیلی سنگین و زور داره پاهام  کبوده

بی محلی هیچکار نکردم فقط محل ندادم خودش ب گریه کردن و معذرت خاعی افتاد

منو شوهرم دعوا زیاد میوفتیم دادبیداد میکنیم اون بگه منم بی جواب نمیرارم اگه میزد منم میزدمش توام بزن پرورو

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

دست بزن داشت خودمو میزنم ب بیحالی و غش  ب ....خوردن میقته

بعد خوبه الان

هرچی ب من فحش بده منم ب خودشو خانوادش میگم

ی سری از خانوادم بد گفت منم هرچی  ناراحتم کرده بودن خانوادش جم کرده بودم گفتم ساکت شد اومد منت کشی

ولی خیلی وقتا هم خوبمآآا سکوت میکنم خیلی کارا واسش میکنم احترام خانوادشو نکه میدارم 

اونشب اومده میگه خیلی خوبی فلانی میدونی ک یکی اعصابمو خورد کنه با همه بد میشم 

یکیو میشناسم شوهرش دست بزن داشت سرچیزای خیلی الکیمااا ولی این چندتابچه پشت سرهم اورد بچه هاشم جوری تربیت کردکه باباهه رو محل نمیدن توخونه الان شوهرش موش شده اون داره سلطنت میکنه 😂

خدایامرسی
یاخدا چرا اخه

دعوا ساده تهش شد ب صبحم نکشید ساعتای ۵صبح اومد من خودمو زدم بخاب اومد نازم میکرد دید بیدار شدم رفت اونور باز اومپ ب گریه کردن 

و غلط کردم و اینا کل پاهامو بوس کرد😕

دیشبم بردم معین درباری یه النگو هم گرف مثلا از دلم دربیاد